Magyarság- és emberség kutató intézet egy napon

Nem könnyű úgy irányítani egy országot, hogy közben mindenhonnan támadják az embert, pedig csak jót akar. A magyar kormánynak éppen ebből lett elege, amikor úgy döntött, 2019. január 1-én két vadonatúj intézettel is megajándékozza a népet.

Hír

A 10 parancsolatos Kásler Miklós vezetésével létrehozták a legújabb őrületet, a Magyarság Kutató Intézetet. A kormány nem szarozott. Odanyomott a semmire 800 millát, amiből mintegy 100 munkatárs kutatja a magyarság eredetét. Alighanem ők sem adnak sokkal többet a valósághű eredményre, mint a jó Anonymus, aki mondhatjuk úgy, is nem adta a nevét munkájához. Mai követői nem olyan finnyásak, mint  P. mester volt. Az intézetet a jó (hosszú) nevű Horváth-Lugossy GáborJózsef vezeti, az ő gyenge vállára nehezedik annak súlya, hogy bebizonyítsa Orbán Viktor elméletét a Türk-Magyar rokonságról.

Senkinek ne legyen kétsége: van az a pénz.

Álhír

Az Orbán-kormány elrendelte a Nemzeti Emberség Kutató Intézet (NEKI) felállítását. A különleges kutatóintézet feladata a kormány regnálása alatt meglépett összes emberséges cselekedet összegyűjtése, sajtó alá rendezése és kritikai kiadásának előkészítése. Az intézet a Rogán Antal által felügyelt tárca hatáskörébe tartozik, főigazgatója Besenyei Péter műrepülő világbajnok lett (sose tudni, mikor kell gyorsan tiplizni a főnöknek). A 1 milliárd hétszázhatvanötezer forintos költségvetési támogatás elköltéséről sajnos nem tudunk beszámolni, mert a Magyar Közlöny szerint különösen fontos államérdekre hivatkozva a kormány az intézet működését 2678-ig titkosította. Az államtitkokra való tekintettel a művet, amely egyetlen példányban készül, kiadása után azonnal meg kell semmisíteni.

Az intézet megalakulását beharangozó sajtótájékoztatóra még a kormánypárti sajtó sem kapott meghívást, csak egy titkosított emailt, amiben arról értesítették őket, hogy a Nemzeti Jólét kormánya besokalt a népnyúzó tevékenységéről keringő sorosita álhírektől, és végre tiszta vizet önt a pohárba, transzparenssé téve mindazt a jót és szépet, amit Magyarországnak hozott  a rendszere.

Kapcsolódó

Mága Zoltán – „Ami magyar, az magyar!”

 

Pálmai Tamás

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük