Majka a kórházból üzent

Élő videóban jelentkezett be közösségi oldalán Majka, akiről a napokban derült ki, hogy megfertőződött a koronavírussal: a rappernél mellkasi CT-t csináltak, amelynek során kiderült, van egy kis elváltozás a tüdején.

Saját megnyugtatásáért csináltatott mellkasi CT-t

Van egy barátom, aki már több mint két hete rosszul érezte magát, pozitív ő is. Együtt dolgozunk, eljöttem vele egy kórházba, mellkas CT-t csináltak mindkettőnknek, hogy kiderüljön, neki mi baja van, meg nekem is, hogy egy kicsit megnyugodjak, nincs-e valami elváltozás. Az van, hogy neki minden oké, nekem viszont nem annyira.

Vannak kisebbfajta elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, a biztonság kedvéért azt mondták, bent kell maradjak egy-két napot. Kapok egy pici szteroidot

– mondta a videóban Majka, aki hozzátette, nem lett rosszabbul.

Nem köhögök, nincs nehéz légzés, viszont azt mondták, hogy ebből a sok kis gyulladásból baj is lehet. Bent tartanak egy pár napra

– mondta a rapper, akitől vért is vettek.

De egy másik rossz híre is volt

A legrosszabb, hogy a Hajni is elkapta. Ma már volt egy csomó telefon a dokiknak, hogy ilyenkor mit lehet csinálni a gyerekekkel, mivel nincs senki, aki segítene nekünk most. Nem tudjuk elzárni előlünk őket, a négy és féléves gyerekkel foglalkozni kell.

Hajni is elkapta. Most kapok egy pár nap gyógyszeres kezelést, aztán meglátjuk, mi történik. Mellbeütött engem ez. Én megijedek ezektől…, mondanom sem kell.

– mondta Majka, aki erőtlennek érzi magát, fájlalja a hátát, ahogy Hajni is.

Gyakorlatilag csak covidos van a kórházban (…) Remélem, hogy csak túlféltenek!

Próbálja nem túlparázni a dolgot, csókol mindenkit és később jelentkezik.

 

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük