Majka eddig nagyon ügyelt arra, hogy kerülje az aktuálpolitikát, nem tartotta fontosnak, hogy közkinccsé tegye, mit gondol ügyeink folyásáról. Vasárnap este azonban az osztrák főváros egyik ismert szórakozóhelyén adott koncertet csapatával.

A „Szene” magyarok alkotta közönsége

másfél órás rap, rock, funky elemeket tartalmazó, minőségi bulinak lehetett részese. Annak, hogy zeneileg ismét tökéletes produkciót rakott le az asztalra hazánk egyik legismertebb bandája, nincs túlságosan nagy hírértéke. Az, amit Majka egy száma közben mondott a jelenlévőknek, már annál inkább.

“Innen 2.000 kilométerre emberek ölik egymást olyan f@szságok miatt, hogy én szégyellem magam. Nálunk otthon megy a gyűlöletbeszéd, megy a f@szság ott is. Szeretnék egy olyan Európában élni, ahol nem számít, hogy valakinek milyen a bőre színe, milyen a származása, kivel bújik ágyba este. Engem nem érdekel, hogy valaki zsidó, cigány, német, olasz, arab, kínai. Csak az számít, éljek úgy, hogy tudjak segíteni másoknak. És, ha nem tudok, akkor legalább próbáljak nem ártani. Ti vagytok azok, akik nap, mint nap halljátok a sok baromságot. Nem kell elhinni!…”

1 percnél kezdődik a fent kiemelt rész:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét