Sorting by

×

Majka besokallt: “nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék, a szabadságom a legfontosabb”!

Aki Majka-kedvelő, az most tobzódjon, mert úgy tűnik, a műsorvezető-énekes a következő évet teljesen másként képzeli el, így hatalmas döntést kellett meghoznia, ami nemcsak a tévés szerepléseit, hanem zenekarát is nagyban érinti – számolt be a Blikk.

“A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni és nyaralni, kártyázni, edzeni és élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, ha nem vagyok reflektorfényben. A televíziós munkát is csupán egy bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn. Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék. A szabadságom a legfontosabb!”

– szögezte le Majka.

Majka a Story magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy most, hogy lassan vége ennek az évnek, milyen tervei vannak a következőt illetően. Majka szerint a siker titka az önazonosság és az őszinteség. Most azonban úgy érzi, hogy itt az ideje learatni munkája gyümölcsét, így a következő évet a jól megérdemelt pihenéssel és a családjával szeretné tölteni.

Sokáig nem tudtam, mihez szeretnék kezdeni az életemben, azzal viszont mindig is tisztában voltam, hogy mit nem akarok csinálni. A lehetőségeket az élet hozza, arról viszont én döntök, hogy mire nem szeretnék időt pazarolni. Én például soha nem akartam vegetálni, olyan munkát végezni, ahol csak lébecolok, ami nem tesz boldoggá. Jó tudom, a kényszer nagy úr, és én is csináltam olyat, amihez nem volt kedvem. De az tény, hogy kamuból nem lehet karriert építeni

Majka korábban már többször azt nyilatkozta, nagy álma, hogy Amerikába költözzön a családjával, és legkedvesebb hobbijának, a pókerezésnek élhessen. Azt azonban nem árulta el, hogy emiatt vonulna most vissza.

Kapcsolódó

Frissítés!

Majka a Telexnek pontosított

a képernyőzésből valóban szeretne egy nagyobb lélegzetvételnyi szünetet tartani, de a koncertezéssel, zenéléssel nem áll le, januárban folytatja stábjával a közös munkát – mondta a lap megkeresésére a rapper.

“(…)A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot és most semmit sem akarok csinálni.”

– ez a mondat okozhatta a félreértést.

A rapper tisztázta, ő ilyet nem nyilatkozott, a visszavonulást csak a képernyőre, műsorvezetésre értette, a fellépéseket ugyanis januárban folytatja csapatával.

Majka besokallt: "nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék, a szabadságom a legfontosabb"

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.