Ereszen csúszó kamu keresztényről, vadászkiállításról -és még mi mindenről- rappel Majka – 17 óra alatt közel 400.000-en hallgatták

Politizálós zenével jelentkezett Majka. Tizenöt óra alatt már közel háromszázezren nézték meg a Molnár Tamással közös, Azt beszélik a városban című dalhoz készített videót.

“Sláger lesz, bárki meglássa!”

„Büszkén pózolunk az Instán, Oroszország meg Dagesztán, / Csak a vodka helyett pálinka megy, meg tablettás bor tisztán, / Nem lovagolunk medvén, hanem kilőjük a faszba, / És a vadászkiállításon majd beöntjük viaszba. / Proli picsák férjei milliárdokkal zsebben, / 8 millió hetente csak a Farfetch rengetegben, / A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek, / Szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek.”

Mindenki megkapja a magáét….

Vajon melyik az az oldal, amelyik neked jót akarna, / Melyik segít igazán, melyik nem lép a nyakadra, / A kiöregedett komcsi, akinek nem jutott a húsból, / Vagy a kamu keresztény, akivel az ereszen lecsúszol.

Ezeket is Majkáról írtuk!

Majkát korábban érte kritika amiatt, amiért Szijjártó Péternél járt – erről később a Partizán egyik műsorában azt mondta,

baloldalinak vallaná magát, de amúgy semmi köze a politikához, Szijjártó Péterrel pedig nem azért van jóban, mert ő a külügyminiszter.