Frissítve! Leáll a Telekom az új parlament alakulásának napján – Erre varrjál gombot!

Érdekes dologra hívta fel olvasónk a figyelmet. Április 24-én került ki a Telekom honlapjára, hogy május 8-án (?) több helyen és időben karbantartási munkák miatt nem lesz telefon és internet elérhetőség. Frissítve egy Telekom dolgozó gondolataival.

[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4666″]

Legalábbis érdekes!

Összeesküvéselmélet, vagy a valóság? Ki-ki döntse el maga, hogy egy előre tervezhető karbantartási munkát miért kell pont arra az időpontra tenni, amikor előre tudhatóan új parlament  alakul, és kormányellenes tüntetéseket  is bejelentettek.

[mnky_ads id=”10551″]

De az is lehet, hogy az egész a véletlen műve.

Másik olvasónkat sms-ben is értesítették a fenti “kellemetlenségről.” Várjuk azok jelentkezését, akik esetleg más szolgáltatóktól is kaptak hasonlót!

Kiegészítés

Cikkünk megjelenése után kaptuk az alábbi levelet egy Telekom dolgozótól:

“A Magyar Telekom hibabejelentő csoportban dolgozó munkatársaként állíthatom, hogy az érintett kerületek heti többszöri rendszerességgel szenvednek el központi, globális hibákat, tehát teljes kieséseket a szolgáltatásban-ezek ilyenkor legalább 100, akár 400 ügyfelet érintenek központonként, s nem ritka egyszerre több központ leállása is. Elegendő szabad munkaerő rendelkezésre állásakor ilyenkor minél hamarabb prioritást az adott terület karbantartása. Ez általában szakadozást, pár perces vagy fél-egyórás kiesést jelent, amely az otthoni szolgáltatásokat, és a telefoncellákat nem érinti.

Üzleti titoknak aligha minősülnek ezek az információk, hisz egy-egy ilyen nagyobb hiba esetén a telefonos rendszerben (IVR) is bemondásra kerülnek a problémás területek. “

[mnky_ads id=”10552″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük