BulvárKiemelt hírek

Májusi nagy horoszkóp: a fele még hátra van!

5 csillagjegy, akik sikerre születtek! Nem kérdés: simán elérik, amit akarnak....
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A karrierben szerencsés csillagjegyek!

Ikrek

A igazi nagy pozitív fordulat az életedben csak a nyár végén következik be, de már májusban érezni fogod az előszelét. Ebben a hónapban a munkahelyeden döntéshelyzet elé állítanak, de egy olyan esélyt kapsz, amely az egész további életedet meghatározza. A szerencse melléd áll most!

Oroszlán

Az Uránusz hatására ebben a hónapban végre teljes mértékben túl tudsz lépni az életed negatív szakaszán. Ne félj a változástól, mert egy kis kitartással siker és pénzbeli gyarapodás fogja jellemezni az életed ezentúl. Egy új projektbe kezdesz bele, ehhez viszont meg kell találnod a megfelelő társat.

Pénzügyi területen szerencsés csillagjegyek!

Kos

Május elején egy nagyobb pénzösszegre tehetsz szert, azonban vigyázz rá, oszd be, és fektesd be okosan. A nyár elején akár még egy új házat is vásárolhatsz, minden esetre, ha jól gazdálkodsz a pénzeddel, akkor többé nem lesznek anyagi problémáid.

Szűz

Egy furcsa és kiszámíthatatlan hónap lesz számodra a május. Az is megtörténhet, hogy elveszíted a munkahelyed, de ne csüggedj, mert ezzel egy új lehetőséget kínál fel neked az élet. Kis utazások, pihenés, kalandok, új ismeretségek, és természetesen anyagi gyarapodás vár rád ebben a hónapban.

Bak

Végre elfelejtheted az anyagi problémáidat, a május számodra egy igen nagy meglepetést tartogat. Mivel a családi életedben számos teher nehezedik a válladra, amelyek leginkább pénzzel kapcsolatosak, itt az ideje egy kis pozitív változásnak. Ezentúl legalább nyugodtan fogsz tudni aludni!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!