Manfred Weber elzavarta Orbánt “gyufáért”

A kötelező tisztelet kör után csattant a tenyér az arcon

Manfred Weber az Európai Parlament plenáris ülésének margóján tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a Fidesz néppárti tagjai megbízható EP-képviselők, hozzájárulnak a pártcsoport munkájához.
Orbán Viktor változást sürgető kijelentéseire reagálva a frakcióvezető azt mondta, figyelik a következő napok fejleményeit, és meglátják, lesznek-e esetleg pozitív változások, de a néppárt alapvetően nem változtat irányvonalán.
Kijelentette azt is, hogy az EPP pontosan tudja, hogyan lehet megnyerni a választásokat. Ezt a tavaly májusban tartott európai parlamenti választások is megmutatták. Arra emlékeztetett, hogy pártja, amelynek tavaly a csúcsjelöltje volt, a legutóbbi választáson 40 százalékos eredmény felett teljesített.
“Ezért nem kérünk kioktatást sem a politika, sem a választások ügyében. A mi irányvonalunk és értékeink világosak” – fogalmazott.
Manfred Weber újságírói kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy parlamenti munkája során a néppárt kész együttműködni az EP zöld, szocialista, liberális vagy bármelyik más frakciójával, amennyiben a közös érdekek azt megkívánják.

 

4 hozzászólás

 • 2020.01.15 - 19:38
  Közvetlen hivatkozás

  Igaz ugy van a rendszer ahogy le irta Mesterházi ur!Forditva mondja el az orszagrol a valóságot!

  Válasz
 • 2020.01.18 - 15:58
  Közvetlen hivatkozás

  Nyugat európa összes országa egy Orbán Viktorért imádkozik miközben szomorúan látni, hogy az otthoni magyarok mennyire el vannak vakítva a bal liberàlis propagandával. Sajnos az egyszerűbb rétegeket könnyen bepalizzák a Gyurcsány féle férgek akik az aszal alatt a markukat tartják Sorosnak és nem a nemzet érdekeit nézik. A kormány ellen hazugság hadjáratot folytatnak. Magyarország gazdasága dübörög, a GDP rekord magas, a külföldi beruházások rekord értékűek, mégis védik az ország embereinek érdekeit. Egyre nőnek a fizetések és modernizálódnak apránként a szükséges doldok. A turizmus óriási bevétel lett mióta Orbán a központban van az EU diktátoraival szemben. A nyugatiak érdeklődnek az országunk iránt pont Orbán jóvoltából. Aki olvassa az angol nyelvű kommenteket láthatja micsoda tisztelet és csodálat veszi körül a vezetést a nyugati emberek körében, akiket elnémítottak a Junker meg Merkel félék. Érdemes lenne az otthoni magyaroknak ezen elgondolkozniuk és az orruknál tovabb látniuk.

  Válasz
  • 2020.01.21 - 17:54
   Közvetlen hivatkozás

   Nem kintrol kell megitelni az orszagot, egy honap alatt 100 ember fagyott meg es a tobbseguk a sajat lakasukba, borsod ,szabolcs es bekes megye, no es meg hanyben nagy szegenszegben elnek az emberek, a nyugdij 6o-9o ezer ft korul, az elelmiszer, ha atszamoljuk a legtobb azonos vagz meg kevesebb az osztrakokkenel. No a turizmus….. nem az allamkasszat gyarapitja, no es a vilag legmagasabb AFA-ja es a talan a vilagon nallunk tranzakcios illetek ami a koltsegvetest gazdagitja…….. szomoru a tajekozatlansaga

   Válasz
 • 2020.02.04 - 15:29
  Közvetlen hivatkozás

  Meg kellett volna hallgatnia Orbán tanácsait!-Hogyan kell csalni választáskor.Ő ebben profi.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük