Manfred Weber úr! – talán tud a mi kis führerünk tetteiről…..

Most, amikor elvárnánk, hogy hazug, rabló diktátort és pártját a Európai Néppárt végre kizárja a soraiból, az EPP német képviselőcsoportjának vezetője, Manfred Weber azt mondja:

„Szeretném, ha Orbán Viktort újraválasztanák!

Fontos szövetséges a Fidesz az Európai Parlamentben, ahol szűk többsége van a konzervatív pártcsoportnak: hiába a nyomás az EPP nem fogja kirakni soraiból a Fideszt. Orbán Viktor kerítéssel óvja a szerb–magyar szakaszt, s ezért nem kritikát, hanem támogatást érdemel”.

Igen tisztelt Herr Manfred Weber !

Biztosak lehetünk abban, hogy Ön a német adófizetők véleményét tolmácsolja, akik az elmúlt nyolc év során adták annak az EU támogatásnak a nagy részét, amelyből Orbán ezermilliárdokat vándoroltatott át a családja és a haverjai zsebébe, amiből saját magántulajdonukká tették fél Magyarországot, amiből felvásárolták majd a teljes médiát, hogy lakájaik ontsák fekete gyűlöletüket a kereszténység jegyében és, amiből szinte mindent és mindenkit meg tudnak vásárolni.

Még az ilyen nyilatkozókat is, mint például Ön. Persze, tudjuk, hogy ez lehetetlen, mert Ön német és igen sokat okult honfitársaival együtt országa szégyenletes történelmi időszakából, de azért egyszer hasonlítsa össze a III. Birodalom történetét Orbán uralkodásával, a kezdetektől a végkifejletekig. Meg fog lepődni tisztelt frakcióvezető úr!

Talán tud a mi kis führerünk tetteiről, már ami választási törvények, alkotmányunk átszabását illeti, biztos hallott arról, mit művel a civilekkel, milyen remek ügyészsége, alkotmánybírósága, választási bizottsága, média felügyelete, stb. van, amelyek egy normális országban a hatalom korlátai lehetnének.

Hülyeségeket kérdezek. Ön egy vérbeli politikus, olvasott, tájékozott ember!
Ezért nem is oktalankodok tovább, csupán annyit kérek igen sok honfitársammal egyetértésben, ha ennyire imádja ezt a pocakos diktátort, vigye el magukhoz, ott simogassa meg naponta kétszer a buksi fejét, de aztán nehogy visszahozza!

Vendégszerző: Breyer Gábor

Szegény Schmidt Mária vagy hülyéskedik, vagy tényleg meghibbant

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük