Már Fábry is a kormánymédiát ekézi: három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van ….

Fábry Sándorról nem lehet azt állítani, hogy eddigi megnyilvánulásai kormányellenes nézeteitől lett volna hangos. A csapból is folyó kormánypropaganda azonban nála is kiverte a biztosítékot.

Kattogtat az ember a távirányítóval, de hiába ….

Keményen beszólt Fábry Sándor az M1-nek, az Echo TV-nek és a Hír TV-nek a showműsora legutóbbi, november 22-i  epizódjában.

Jaj, ha már a média. Szóval komolyan mondom. Tényleg. Most ugye, hogy van ez, hogy M1 meg Echo TV meg HírTV, három fasiszta jellegű kormánypárti televízió van, és van úgy, hogy egy este mind a három helyen elcsípem Kovács kormányszóvivőt, például. És akkor kattintgatsz, hogy kicsit menekülnél, és akkor itt is Kovács, ott is Kovács vagy a rosszabbik változat, Bakondi ….

Mintha megérezték volna, hogy ha Fábry is besokallt Kovács szóvivőtől, akkor ez másoknál, kevésbé elkötelezetteknél is felvetődhet, így okultak az esetből és leváltották a hősiesen Orbán-védőt. Ne tessenek gyűjtést kezdeményezni, nem lefelé bukott!

Orbán megrázta a kormánykommunikáció fáját

A médiaszemélyiség eszmefuttatása egyébként a szintén minden csatorna kínálatában elharapódzott főzős műsorokról szólt és a fenti beszólás után azzal folytatódott, hogy Bakondinak kifejezetten jót tenne, ha néha kicsit főzne, és miközben feldobna egy palacsintát, kissé szürke hangján mondhatná:

– Ismét nagyon sok migráns mászik a kerítésen…

A videót ide kattintva lehet megnézni a Médiaklikken, a jelenet 6 perc 30 másodpercnél kezdődik.

(forrás: 168ora.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük