Már megint autós vs. bringás – mindenki nyugodjon le végre a p…ba!

A Városi Kurír is többször foglalkozott már a bringások és autósok kibékíthetetlennek tűnő ellentétével amit a fővárosi közlekedésszervezés (?) – már ha van ilyen – mintha szándékosan hergelne is. Az alábbi eset etugyan nem ők okozták, de mindenképpen ott a kezük nyoma a kiélezett hangulaton.

Futás!

“Sziasztok, ezt pár napja vettem fel Budán. Egy előttem haladó bringás srác, meg egy nagyon közel előző autós esett kicsit egymásnak…Az autós a biciklit elhajította, miközben, a srác úgy tudott lelépni az agresszív Opelestől, hogy eldobta az autó kulcsát. Elég ijesztő volt közelről tényleg a csávó. Később nem láttam, hogy utolérte-e a piros után, remélem nem.”

-írja a Bp-i autósok közössége oldalán egy biciklis, aki fejkamerájával rögzítette az esetet

Európa legtöbb országában békésen élnek egymás mellett az autósok és bringások, mi lehet nálunk a gond, hogy agy elmérgesedett a helyzet. egyetlen percig sem vitatjuk, hogy erre a területre is kihat a megosztottság nemzeti méretűvé fejlesztésétől egészen a nemzeti gyűlöletpolitikáig, na de ennyire? Lássuk be végre ez elkeserítő. Itt lenne az ideje, hogy legalább a közutakon ahol egymás életéért is felelünk elhiggyük, nem vagyunk egymás ellenségei.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük