Már nem csak a Kárpát-medence visszhangzik a gajdicsolásoktól

E medence megváltója üzenem népemnek, hogy bármi megtörténhet ezentúl, még az is, ami egyébként nem! Munkára helyezve minden alapot kijelentem, hogy gránitszilárdságú fundamentum ez, világnemzeti és szárnyaló, mint egy turulmadár!

Közhírré tétetik!

Nem fognak bennünket legyőzni, mert sem Moszkva, sem Brüsszel nem diktálhat nekünk, külföldiek által fizetett civil aktivisták sem vesznek erőt rajtunk!

Gügye liberálisok, akik adósrabszolgaságba kergették szeretett népünket, bankjaikkal együtt többé nem fognak uralkodni rajtunk!

Új államot építünk, bátrat és erőset, amely nemzeti függetlenségébe vetett hitét örökre megőrzi!

Ezért felállítottam a magyar parlamentben egy olyan bizottságot, amely a legkorszerűbb eszközökkel fogja figyelni és nyomon követni azokat a külföldi próbálkozásokat, melyek befolyást akarnak szerezni és ezzel veszélyeztetik szeretett hazánk önállóságát és biztonságát!

Szavatolom nektek drága véreim, hogy visszakaptok mindent a bankoktól, amit tőletek jogtalanul elvettek, erre születtem, meg a rezsicsökkentésre testvéreim!

Barátaim!

Tiszán innen és Dunán túl! A jóléti államnak, a jóléti társadalmi rendszernek annyi! Csapó! Új idők jönnek! Véget vetek a Nyugat majmolásának!

A világ minden nemzetét érdekeltté fogjuk tenni abban, hogy mi sikeres nemzet legyünk, akinek ez nem tetszik, annak le is út, fel is út!

A bevándorlási politika írmagját is kiirtom, mert senkinek sem hagyom rongálni nemzetállamunk etnikai alapját! Bevándorló ország nem leszünk. Isten engem úgy segéljen. A kivándorló ország az már más tészta, arról nem szólnék most.

Ha pedig barátaim, a szomszédos országok nem képesek költségvetésükből megfelelő módon támogatni ottani magyarjainkat, akkor majd mi megtesszük helyettük, mert mi senkit sem hagyunk az út szélén, és mint tudjátok, egyébként is mi leszünk a legversenyképesebb ország Európában, abból fussa majd erre is, nekem elhihetitek, ha már eddig is annyi mindent elhittetek!

Emlékeztetnék mindenkit arra, amit egyszer már megmondtam: „Nyugati demokráciát akartunk, amely a keresztény kultúrára, a szabadság, egyenlőség és testvériség eszméjére épül. Mindig is harcoltunk az áldemokrácia ellen, ahol az élet rendjét az emberek helyett a hatalom szabja meg, a hatalom önkénye működteti, ha érdekei úgy kívánják, hazugsággal, csalással, maffiapolitikával, ha kell, erőszakkal is.”

Ami ezt az itteni helyet illeti “Székelyföld a modern Románia előtt is létezett, és akkor is létezni fog, amikor már egész Európa behódolt az iszlámnak.”

Most mi jövünk

“A 68-as elitnek is búcsút inthetnek. Ki jön? Mi jövünk! Jönnek a 90-esek, antikommunista, nemzeti érzelmű nemzedék következik most. Korábban azt gondoltuk, Európa a jövő, most azt gondoljuk, mi vagyunk Európa jövője.”

Ha pedig mostani kiáltványomat bárki arra használja fel, hogy rajtam keresztül nevetségessé tegye Magyarországot, nemzeti függetlenségünket és önállóságunkat, vagy netán elrohan és elviszi azt a Human Brain Project európai agykutató részlegéhez, sújtsa azt a nép haragja és megvetése, zúduljon rá magyar átok az idők végezetéig! Meg a perköltség, amit majd fizetnie kell, mert jó hírnevem megsértéséért úgyis beperelem! Elvégre gránitszilárdságú  jogász is lennék, vagy mi fene!

Én szóltam! Isten engem úgy segéljen!

Közben csendben érik a gyümölcs

Szerencsen már el sem indultak! Nem akarok több ellenzéki nyavalygást hallani!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük