Sorting by

×

Március a meglepetések hava, állítja a horoszkóp

A tavasz első hónapja valóban pezsdítő lesz mindenki számára. Feléled a természet, ahogyan az energiánk is felemelkedőben lesz. Aktivizáld magad és légy készen te is a megújulásra-int a horoszkóp.

Kos

Fontos, hogy  ebben a hónapban több időt szánj a családodra és a barátaidra. Szívügyek terén is jelentős változásokra számíthatsz, talán végre megérkezik az a kapcsolat az életedbe, amire már oly régóta vársz. Sok olyan elintéznivaló zárulhat le véglegesen, ami már egy ideje blokkolja a továbbhaladásodat. Járj nyitott szemmel, mert olyan lehetőségek érkezhetnek az életedbe, mint még soha! Mondja a horoszkóp.

Bika

A horoszkóp jóslata szerint: érdemes sokkal körültekintőbben közlekedned, sportolnod és úgy általában mozgolódnod a világban, mert nagy eséllyel baleset érhet, ha nem vagy elég figyelmes. Ettől függetlenül egy igazán kedvező hónapnak nézel elébe, hiszen megvalósíthatod egy olyan tervedet, amelyet régóta dédelgetsz, de eddig akadályokba ütköztél vele kapcsolatban. Ha új vállalkozáson töröd a fejed, akkor itt az idő belevágni!

Ikrek

Sok olyan változás fog bekövetkezni ebben a hónapban, aminek ugyan már érezted az előszelét, de nem tudtad, hogy konkrétan miről is lesz szó. Légy nagyon figyelmes a környezetedre és az emberek megnyilvánulására, így jó eséllyel tudsz majd megfelelően reagálni az adott helyzetekre. A munkahelyi változások miatt nem kell aggódnod, azok kedvezőek lesznek rád nézve. Párkapcsolati téren nagy szenvedélyre számíthatsz, jó ha meg tudod őrizni a higgadtságodat.

Rák

Teljesen új irányt fog venni az életed és a másokkal való kapcsolataid is pozitívabb irányt vesznek. Eddig túl sok energiát fektettél önmagadba, így jó lesz, ha a párkapcsolatodban igyekszel több figyelmet fordítani a párodra, mert úgy érezheti, elhanyagolod őt. Munka szempontjából előrelépést tapasztalhatsz, akár egy munkahelyváltásra is számíthatsz.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.