Sorting by

×

Márciusi horoszkóp, hogy tudj tervezni!

Aki most legyint egyet, annak tényleg nem való február közepén egy márciusi horoszkóp. Másrészt, mi történhet, ha beleolvasunk? Lássuk, kinek mit tartogatnak a csillagok a következő hónap során!

Kos

Mozgalmas napok várnak a Kosokra, akik azonban megbirkóznak majd a rájuk váró feladatokkal, hiszen tele vannak energiával. Tettvágy jellemzi őket márciusban, ennek köszönhetően pedig a szokásosnál is gyorsabban tudnak majd haladni, ezt pedig kifejezetten élvezni fogják!

Bika

Sok mély beszélgetés vár a Bikákra, egy merengősebb, filozofikus hónap következik számukra. Régen látott barátok is felbukkanhatnak, és sokan tanácsot is kérnek majd a Bikáktól.

Ikrek

Háttérbe húzódnak majd, és figyelmüket, energiájukat a családjukra, és otthonukra fogják fordítani. Március végre lesz egy kis idő elcsendesedni, és azokkal lenni, akik a legfontosabbak. Sok régóta halogatott beszélgetés és program bepótlására lesz lehetőségük.

Rák

A Rákok gyakorlatilag az Ikrek tökéletes ellentétei lesznek március hónapban: Rendkívül húzós időszak jön számukra a munkájukban, ami minden idejüket és energiájukat leköti majd. Pihenésről és szórakozásról a március hónapban nem lehet szó, de a most befektetett munka később megtérül majd!

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.