Marco Rossi: Álmomban sem számítottam erre! - Városi Kurír

Sorting by

×

Marco Rossi: Álmomban sem számítottam erre!

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is alig hitte el, hogy csapata négygólos győzelmet aratott a tavalyi Eb-ezüstérmes angolok otthonában.

Hirdetés

– Senki nem számított ilyen eredményre, még a legszebb álmainkban sem – kezdte meccs utáni értékelését a magyar válogatott szövetségi kapitánya

“Sokszor szerencsénk is volt, de megérdemeltük ezt is, mert a játékosok az első pillanattól kezdve együtt küzdöttek, harcoltak, szenvedtek – egy igazi csapatot láthattunk a pályán. Nagyon örülök, hogy el tudtuk érni ezt az eredményt. Ha belegondolok, hogy honnan indultunk, amikor elkezdtük a közös munkát, és hová érkeztünk el, azt kell mondanom, hogy ez számomra is hihetetlen. Az angolok megpróbálták kihasználni a gyenge pontjainkat, de nem tudták kiaknázni a mélységet, hiába próbálták meg túlterhelni a jobb oldalunkat, és azt sem tudták kihasználni, hogy hosszabb a kispadjuk, mint nekünk. Az angolhoz hasonló kvalitású csapatok ellen meg kell szenvedni a mérkőzést. Végig futni kell, dolgozni kell, ezt sulykoltam a játékosokba az edzéseken is. Senkitől sem fogadtam el kifogásként, hogy fáradt, azt mondtam nekik, hogy ha felveszik a válogatott mezét, mindent el kell felejteniük, nem lehetnek sérültek, nem lehetnek fáradtak, mindent meg kell tenniük a csapatért. Olaszként nem hiszek a szememnek, hogy milyen érzelmeket váltanak ki a magyar szurkolókból a válogatott sikerei. Elmondhatatlanul büszke vagyok a szurkolókra és a játékosokra is.”

A wolverhamptoni diadal!

Forrás: MLSZ

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.