Márki-Zay: A Fidesz-kommunizmus újabb bizonyítéka…

A csütörtöki közgyűlés döntött a Vásárhelyi Valóság szerkesztőbizottságának felállításáról, ezentúl Grezsa Ferenc, Szenti Tibor, Soós Csilla, Miklós Anikó, és a városvezetésből Kis Andrea alpolgármester fogják meghatározni, mi kerülhet az újságba.

“A közgyűlés minden próbálkozásunk ellenére

ragaszkodott ahhoz, hogy a Fidesz városbeli támogatottságát kétszeresen meghaladó arányban, 80%-ban ők jelöljék ki a tagokat, ami megerősíti a képviselőktől elhangzottakat – egyszerűen cenzúrázni akarják az egyetlen hiteles hírforrást Vásárhelyen.

A város két internetes híroldala, egyetlen rádiója, a megyei napilap, ingyenes bulvárújságok (amiből egyet éppen most indított Orbán Viktor budapesti munkatársa, kizárólag a vásárhelyieknek), Lázár János hírharsonája és a működését nemrég felfüggesztett városi TV is mind a migránsbetelepítő Fidesz hazugságait és rágalmait szajkózza – egyszerűen elfogadhatatlan számukra, hogy létezik egy felület, ahol ezen rágalmakra válaszolhatunk.

A Fidesz-kommunizmus újabb bizonyítéka…

Külön is kifogásoltam Miklós Anikó személyét, nem véletlenül: a napokban az iskolaigazgató behívatta egyik munkatársát és politikai okból súlyosan megalázta és megfenyegette – mint erről a csatolt FB-kommentek beszámolnak. (Lázár János helyi sajtósai ezzel egy időben egy újabb tisztességes családról írt lejáratócikket juttattak el a helyi lakosok postaládáiba.)

Márki-Zay Péter: Mára Vásárhelyen a fideszeseknek is csak a Fidesztől kell félniük”

Fidesz-vöröskönyv

Ezúton szeretném megerősíteni elkötelezettségünket, hogy a hamarosan online, örökre elérhető Fidesz-vöröskönyvben közzé fogjuk tenni a politikai okból végrehajtott kirúgások, hazug lejáratókampányok végrehajtóinak Biszku Béla-díjait.

Akik most az új kommunista diktatúra pribékjeiként tisztességes magyar polgárokat tesznek tönkre, számoljanak tetteik örökké nyilvános következményeivel: még unokáik is azt fogják olvasgatni, hogy ők miként szolgálták ki Magyarország történetének legkorruptabb pártállamát.

Ahogy tavaly, úgy ezután is kiállunk mindenkiért, nem adjuk át hazánkat a tolvaj bűnözőknek!

Márki-Zay Péter: Mi Hazánk = Fidesz

A készülő februári lapszám még a Fidesz-cenzúra mentes….

A Vásárhelyi Valóságról szóló közgyűlési döntést a pénteken felfüggesztettem, a készülő februári lapszám még a Fidesz-cenzúra nélkül fog megjelenni. A végleges döntést a február 8-i közgyűlés hozza majd meg – nem kétlem, a Fidesz ezúttal is visszaél majd a többségével.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük