Márki-Zay: a Lázár-média szerint Orbán tömeggyilkos?

Hódmezővásárhely polgármesterét az hozta ki a sodrából, hogy a Promenád nevű orgánum szerint nem élt az Orbán által pénzeken ráruházott joggal, nem szigorított a miniszterelnök hozta rendelkezésen és ez okozta, hogy a városban virusfertőzötteket találtak.

Egyszerű, mint a faék…..

“Megvan Hódmezővásárhelyen az első két fertőzött – nem fogják elhinni, hogy a Promenád szerint mit bizonyít mindez: azt, hogy HIBÁS DÖNTÉST hoztunk, amikor a húsvétra kapott lehetőséggel élve nem szigorítottunk a kormánynál is jobban a kijárási korlátozáson”

– írta Márki-Zay közösségi oldalán.

“Ezzel szemben:

1. A polgármestert nem, de a fideszes sajtót értesítették a szigorúan titkos adatokról (ebből nyilván fegyelmit indít majd Kallai Árpád, a jászberényi példa alapján – hacsak nem éppen ő szivárogtatott épp ennek a sajtóterméknek…)

2. A mostani két fertőzött nyilván nem az utóbbi két napban kapta el a vírust,

tehát elvben sincs közvetlen kapcsolat a megbetegedések és a meghozott szigorításaink között (maszkviselés minden boltban és a piacon, létszámkorlát a kirándulóhelyeken).

3. Ha az országos intézkedéseknél egyébként szigorúbb szabályainkkal a Promenád szerint én veszélyeztettem a helyi lakosokat, akkor SZERINTÜK SZEGÉNY ORBÁN MINISZTERELNÖK ÚR TÖMEGGYILKOS (országosan több mint 1000 fertőzött és mintegy 100 halott szárad a lelkén)? Hiszen nagypéntek előtt és holnaptól ismét nem a polgármesterek, hanem CSAK AZ Ő INTÉZKEDÉSEI VÉDENEK BENNÜNKET.

IDEJE LENNE AZ ELLENZÉK TÁMADÁSA HELYETT A VÉDEKEZÉSSEL ÉS AZ ÁLLÁSUKAT ELVESZTETTEKKEL FOGLALKOZNI.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük