Márki-Zay berágott „az egyébként ellenzékinek besorolt” 24.hu -ra

A tegnapi napon a 24.hu cikket közölt egy hathetes csecsemő 6 évvel ezelőtti haláláról. A bírósági eljárás tegnapi fordulójáról tudósítva az egyébként ellenzékinek besorolt portál sajátos módon az én, illetve a TANÚKÉNT meghallgatott feleségem nevét emelte ki, míg a vádlottak csak kezdőbetűvel szerepelnek, ráadásul az olvasó könnyen bennünket érezhet felelősnek – írja Márki-Zay közösségi oldalán.

A bírósági eljárás tegnapi fordulójáról tudósítva

az egyébként ellenzékinek besorolt portál sajátos módon az én, illetve a TANÚKÉNT meghallgatott FELESÉGEM NEVÉT EMELTE KI, míg a vádlottak csak kezdőbetűvel szerepelnek, ráadásul az olvasó könnyen bennünket érezhet felelősnek az ügyben, pedig a hat évvel ezelőtti szüléskor

SEMMILYEN SZABÁLYTALANSÁG NEM TÖRTÉNT:

– Feleségem és szülésznő társa, valamint a neonatológus szakorvos a vonatkozó kormányrendelet előírásai szerint dokumentálták a szülést, minden dokumentum a bíróság rendelkezésre áll (NEM VESZETT EL!), és a gyermek tökéletesen egészséges volt.

A SZÜLÉSNEK a hat héttel későbbi tragédiához SEMMI KÖZE.

– Bár a tragédia orvosi oka nem derül ki a cikkből, a cikk sejtetésével szemben a K-vitamin hiánya még a vérzékenység számos lehetséges oka közül is csak az egyik.

A K-VITAMINT NEM A SZÜLÉSZNŐ FELADATA VOLT BEADNI!

– Az idézett irányelv csak a kórházi szülőszobai ellátásra vonatkozik, az intézeten kívüli szülésekre a minisztériummal és szakmai szervezetekkel együttműködve éppen feleségem készítette el az 1222-.es irányelvet, ami azonban sajnálatos módon a MAI NAPIG NEM KERÜLT ELFOGADÁSRA, pedig alkalmazása sok félreértést megelőzhetne, például a K-vitamin szülésznők általi beadása miatt is.

Az ellenem indított LEJÁRATÓKAMPÁNY, kártérítési perek, hamis idézetekkel operáló Soros-plakátok tendenciáját erősíti ez a cikk is, amit a kormánypárti média nagy örömmel vett át és osztott meg. Árulkodó jel, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom indulása óta tovább erősödtek a támadások – ez mutatja, hogy mennyire tart a hatalom egy a korrupció, a jogtiprások és a bűnözők Magyarországra telepítése ellen egységesen fellépő ellenzéktől.

VÉGEZETÜL

hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy kifejezzem SZOLIDARITÁSOM kormányunk azon törekvésével, hogy több magyar gyermek szülessen. Szerintem is nemzeti tragédia, hogy nemzetközileg is példátlanul komoly támogatást biztosítunk a gyermeket vállaló családoknak, az unióban mégis nálunk születik a második legkevesebb gyermek.

Láthatóan a megoldás nem az adózásban van, hanem egyrészt egy szabadabb, demokratikus, piacgazdasági légkörben, ahonnan nem kivándorolnak a magyar fiatalok, hanem ahova gyermeket szülnek, másrészt viszont nagyon sok múlik az ÉDESANYÁK SZÜLÉSÉLMÉNYÉN, ugyanis sokan az akkori tapasztalatuk miatt nem vállalnak több gyermeket. Első lépésként a fentebb idézett kórházi protokollt valóban MINDEN KÓRHÁZBAN BE KELLENE TARTANI, ugyanis sok magyar kórházban még mindig nem biztosított a csecsemőnek a szülés utáni bőrkontaktus, a baba és édesanya együttes elhelyezése (rooming in), és az igény szerinti szoptatás. A háborítatlan szülés fokozatos elterjedése minden bizonnyal kedvező hatással lenne a szomorú hazai népesedési adatokra.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük