Márki-Zay János: fair play a Fidesz részéről feledésbe merült

Lázáriában vasárnap tartják az időközi polgármesterválasztást, de már hetek óta zajlik a regnáló hatalom részéről a karaktergyilkolás. A legfőbb célpont Márki-Zay Péter. Édesapja közösségi oldalán elemzi fia, de főleg az ellenfél helyzetét.

Az apa így látja:

“Az alábbi cikkhez szeretném hozzátenni, hogy a magyar múltban az ellenfelek igen gyakran a fair play szabályai szerint küzdöttek meg egymással. Mára ez a Fidesz részéről feledésbe merült. De ha valóban bolondnak tekintik a másik felet, akkor miért rettegnek mégis a két hónapja politizáló fiam indulásától. Egy bolondot talán nem nehéz legyőzni?

Tudjanak róla, amikor ellopják a pénzüket – ezt garantálja Márki-Zay

Nem kétséges, hogy ez ismét a Fidesz mocskolódó, gyűlöletkampányának a része. A fiam nem készült politikusi szerepvállalásra. Szerzett 5 diplomát egyéb területről. Beszél több nyelvet. Folytatja a családi hagyományokat, mert felmenői mindkét család részéről a közösség szolgálatában, a közösségért cselekvő értelmiségiek voltak kb. 200 évre visszamenőleg. Családjában 3 akadémikus van.

Nem úgy tűnik, hogy ő lenne bolond. Egyre inkább az látszik, hogy ellenfeleinek ment el az esze!

A független jelölttel szemben a fideszes alpolgármester, valamint egy másik, az MSZP-ből épp indulása okán kizárt szocialista politikus száll versenybe.

Hódmezővásárhelyen szórólapon listázzák Márki-Zay Péter támogatóit

Egy hozzászólás itt: “Márki-Zay János: fair play a Fidesz részéről feledésbe merült

  • 2018.02.25 - 12:42
    Közvetlen hivatkozás

    Tiszteletet érdemel az egész család. Ebben a helyzetben felvállalni a küzdelmet, komoly! Csodálom, eddig hogyan és miért tűrte a város a megfélemlítést….na és az egész ország!?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük