Márki-Zay kitálal – hazudik a Fidesz reggel, délben és este…..

Nem tud belenyugodni a Fidesz a hódmezővásárhelyiek döntésébe és demonstrálni próbálják, hogy mi vár ránk, amikor máshol is győz a népakarat. Mondjuk nem egy sikertörténet, amit produkálnak, még aznap dokumentáltan kiderült a hazugságuk.

Márki -Zay kontra Fidesz

A hódmezővásárhelyi Fidesz frakció közleményt adott ki, amiben azt hazudják, hogy támogatták a 101 négyzetméter alatti ingatlanok adóját, amit Márki-Zay beígért, de nem teljesített.

“A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja, támogatva Márki-Zay Péter polgármester kampányígéretét, javasolta, hogy január 1-től kerüljön eltörlésre az építményadó a 101 négyzetméter alatti ingatlanoknál. Az előterjesztést végül az MSZP-s, Jobbik-os képviselők és maga Márki-Zay Péter polgármester sem szavazták meg. Egyértelműen látszik, hogy ez csupán politikai manőver volt a polgármester részéről, aki felelőtlen választási ígéretet tett, és azután kihátrált e mögül! Az előkészítő munka szakszerűtlenségét jelzi, hogy olyan változatot is előterjesztettek, amelyre nincs jogszabályi lehetőség.”

Ezzel szemben a polgármester élő videóban közvetítette az ülést,

tehát dokumentálva van, hogy ez nem igaz. Közösségi oldalán így ír erről:

“A HAZUGSÁG TÉNYLEG A TELJES FIDESZRE JELLEMZŐ? EGYETLEN KÉPVISELŐJÜK SEM TILTAKOZIK EZ ELLEN AZ ARCÁTLANSÁG ELLEN?

Nem vártam sokat a Lázár János által irányított testülettől,

de a tisztességes katolikus barátomtól, Grezsa Istvántól, apósom régi MIÉP-es harcostársától, Kovács Lászlótól hadd kérdezzem meg: erre ők tényleg így emlékeznek? Esetleg nézzék meg az élő közvetítést (diktafonos felvételem nincs, de ez az eset is igazolja, hogy mindenre bizonyíték kell, és még akkor is lehazudják), a FB-oldalamon elérhető:

– a 101 m2 alatti ingatlanokra vonatkozó visszamenőleges adóeltörlés törvényellenességére éppen ÉN, és NEM a teljesen felkészületlen Fidesz-KDNP frakció hívta fel a figyelmet (ld. 1:42:45-től az élő videóban, majd ismételten dr. Kis Andrea is megtette ezt, ld. 1:47:00), akik elvakultságukban ezt a módosító javaslatukat annak ellenére is megszavazták (1:46:40), hogy erről kérésemre a végzett jogász adócsoport-vezető is tájékoztatta őket (1:43:00). Ezt a javaslatot a törvénytisztelő képviselőkkel együtt én nem is szavazhattam meg (és a fedezethiányra is felhívtam a figyelmet).
– a törvénytelenségre időközben nyilván a Fidesz-KDNP is RÁJÖTT, ezért most már azt javasolják, hogy megkülönböztetés-mentesen MINDEN INGATLANRA vonatkozzon a visszamenőleges eltörlés – ami jogilag rendben is van, a fedezet megtalálását pedig nyilván rám fogja testálni a tisztelt frakció (nyilván megoldjuk majd, noha a Közgyűlés által megszavazott költségvetés erre már nem nyújt fedezetet)
– olyan javaslat tehát csak Hegedűs Zoltántól jött, amire nem volt jogszabályi lehetőség, a Hivatal munkatársaitól nem, de ha a fideszesek szerint mégis, akkor azt KÉREM MEGNEVEZNI!

A NYÍLT HAZUDOZÁS ÉS VÁDASKODÁS

nemcsak gonosz, de ostoba dolog is – itt ugyanis a bizonyíték mindenki számára elérhető.

MINDENKI KÉRDEZZE MEG MAGÁTÓL, hogy a Fidesz-KDNP által még a tavalyi évre is jelentősen megemelt építményadót LÁZÁR JÁNOS JELÖLTJÉNEK MEGVÁLASZTÁSA ESETÉN IS ELTÖRÖLTÉK VOLNA?”

Márki-Zay élőben – üveg-közgyűlés Hódmezővásárhelyről

Fidesz-gáncs Márki-Zaynak és a demokráciának: a vesztes utórángásai

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük