Márki-Zay: Nem csak gyűlöletből születhet óriásplakát!

Már egészen megszoktatta velünk a regnáló, hogy “ha óriásplakát, akkor folyik a gyűlölet“. Pedig mennyi mindent lehetne még közölni a hon polgáraival. Ha lenne a regnálónak más üzenete is, akkor Magyarország kilátszana az utálat-plakáterdőből. 

Lehet Más a Plakát! – na nem az, ez egy másik…..

Márki-Zay Péter közösségi oldalán számolt be az alábbiakról:

“A Felíciával született gyermekek szülei a kormánypárti lejáratásra válasziul egy óriásplakáthelyet béreltek Vásárhelyen.

Az “és”-jellel felsorolt gyerekek testvérek, ez is mutatja, hány nagycsaládos választotta ismételten az otthonszülést, meghittsége és tudományosan kimutatott biztonsága okán (az National Health Service Angliában kimondottan ezért ajánlja többedjére szülő édesanyáknak).

És mivel ezeket a gyerekeket mind a feleségem anyakönyveztette, természetesen kész nyilvántartás és számlák várják a NAV-ellenőröket (bezzeg a Lázár-kastély hónapok óta sem tudott egyetlen számlát sem felmutatni az ellopott és általuk leaszfaltozott önkormányzati útról – ott vajon milyen fizetségért dolgozott a kivitelező?).”

A kommentekből szemezgettünk:

“Milyen remek hely lenne az orszàg, ha gyűlöletkeltő plakátok helyett ilyen köszönő plakátokat látnánk reggelente iskolába, munkahelyre menet.”

“A szeretet erősebb mint a gyűlölet.Legyőzi a szeretet a félelmet.”

“Kedves MZPéter csak büszke lehet a családjára , és mi büszkék vagyunk magára ,egy ilyen ember aki szembe áll a hitványsággal kiáll az emberekért ,és harcol küzd , budapesti vagyok de hódmezővásárhely , a szívem egyik darabja lett az ott élő emberekkel együtt ,akik szabadon tisztán akarják élni az életüket gratulálok.”

“Örül a szívem,ha ilyet látok!!!!”

Jól van, na, kedves hülyéim! Hazudtunk a Soros-tervről, a migránsokról, mindenről…. nem tetszik, gyere ki a ház mögé. Lejátsszuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük