Márki-Zay Péter: készül a Fidesz vörös könyve

Hódmezővásárhely független polgármestere kitette a Facebook- oldalára azt a kemény hangú bejegyzést, amelyben megerősíti, hogy írja a Fidesz vörös könyvét, és nemsokára online hozzáférhetővé teszi a politikai okból végrehajtott kirúgások, hazug lejárató kampányok végrehajtóinak Biszku Béla-díjait.

A bejegyzés előzménye,

hogy a csütörtöki közgyűlés döntött a Vásárhelyi Valóság szerkesztőbizottságának felállításáról, ezentúl Grezsa Ferenc, Szenti Tibor, Soós Csilla, Miklós Anikó, és a városvezetésből Kis Andrea alpolgármester fogják meghatározni, mi kerülhet az újságba. A közgyűlés minden próbálkozásuk ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy a Fidesz városbeli támogatottságát kétszeresen meghaladó arányban, 80%-ban ők jelöljék ki a tagokat, ami megerősíti a képviselőktől elhangzottakat. A polgármester szerint a Fidesz szándéka egyértelmű, cenzúrázni akarják a város egyetlen hiteles hírforrását.

Márki-Zay: A Fidesz-kommunizmus újabb bizonyítéka…

Márki-Zay felveszi az elébe dobott kesztyűt, és határozottan vág vissza a támadóinak:

„A város két internetes híroldala, egyetlen rádiója, a megyei napilap, ingyenes bulvárújságok (amiből egyet éppen most indított Orbán Viktor budapesti munkatársa, kizárólag a vásárhelyieknek), Lázár János hírharsonája és a működését nemrég felfüggesztett városi TV is mind a migránsbetelepítő Fidesz hazugságait és rágalmait szajkózza – egyszerűen elfogadhatatlan számukra, hogy létezik egy felület, ahol ezen rágalmakra válaszolhatunk. A Fidesz-kommunizmus újabb bizonyítéka…

Külön is kifogásoltam MIKLÓS ANIKÓ személyét, nem véletlenül: a napokban az iskolaigazgató behívatta egyik munkatársát és POLITIKAI OKOKBÓL súlyosan megalázta és MEGFENYEGETTE – mint erről a csatolt FB-kommentek beszámolnak. (Lázár János helyi sajtósai ezzel egyidőben egy újabb tisztességes családról írt lejáratócikket juttattak el a helyi lakosok postaládáiba.)

EZÚTON SZERETNÉM MEGERŐSÍTENI ELKÖTELEZETTSÉGÜNKET, hogy a hamarosan online, ÖRÖKRE ELÉRHETŐ FIDESZ-VÖRÖSKÖNYVBEN közzé fogjuk tenni a politikai okból végrehajtott kirúgások, hazug lejáratókampányok végrehajtóinak BISZKU BÉLA-DÍJAIT. Akik most az új KOMMUNISTA DIKTATÚRA pribékjeiként tisztességes magyar polgárokat tesznek tönkre, számoljanak tetteik örökké nyilvános következményeivel: még UNOKÁIK IS AZT FOGJÁK OLVASGATNI, hogy ők miként szolgálták ki Magyarország történetének legkorruptabb pártállamát.
AHOGY TAVALY, ÚGY EZUTÁN IS KIÁLLUNK MINDENKIÉRT, NEM ADJUK ÁT HAZÁNKAT A TOLVAJ BŰNÖZŐKNEK! ”

Márki-Zay élt a törvény biztosította jogával ezért

„A Vásárhelyi Valóságról szóló közgyűlési döntést a tegnapi napon FELFÜGGESZTETTEM, a készülő februári lapszám még a Fidesz-cenzúra nélkül fog megjelenni. A végleges döntést a február 8-i közgyűlés hozza majd meg – nem kétlem, a Fidesz ezúttal is visszaél majd a többségével.

A testület döntése nem hiszem, hogy kérdéses lehet,

a Lázár által bábként mozgatott Fidesz frakció ismét megszavazza a “cenzúra ” bevezetését, a város lapjánál. Az ellentétek olyan mélyek, hogy csak az őszi önkormányzati választáson van esély arra, hogy a hódmezővásárhelyi választók ezt feloldják. Addig Márki-Zay bozótharcosként küzdhet, folyamatosan hátra tekintve, hogy éppen ki akarja orvul megtámadni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük