Márki-Zay Péter: Több Európát, kevesebb Putyint!

Márki- Zay Péter, még a tavalyi év második felében létrehozta a Mindenki Magyarországa Mozgalmat. A mozgalom, hivatalosan 2019 január elején kezdte meg a munkáját. A pártok felett álló mozgalom legfőbb célja, hogy az őszi önkormányzati választáson lehetőleg egy esélyes ellenzéki jelölt induljon a fideszes jelölttel szemben. A szervezet létrehozói hangsúlyozták, azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához.

A mozgalom alapító tagjai Márki-Zay mellett:

Hadházy Ákos, Ábrahám Júlia, Bod Péter Ákos, Elek István,.Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Magyar György, Mellár Tamás és Üveges Gábor.

Márki-Zay a saját közösségi oldalán publikálta, mit is gondol az EP választásról, mi a tétje annak, hogyan döntenek a mandátumokról a magyar választók. A hódmezővásárhelyi polgármester által megfogalmazottakat változtatás nélkül közre adjuk, hiszen az fontos kapaszkodó lehet olvasóink számára is.

“A MÁJUSI VÁLASZTÁSOK TÉTJE: PUTYIN VAGY EURÓPA?

2009 ELŐTT ORBÁN MÉG HAZAÁRULÁSNAK TARTOTTA, AZÓTA Ő IS BEVEZETTE PUTYIN RENDSZERÉT:

“Azt a putyini államgépezetet, amely propagandamédia és egy házi ellenzék fenntartásával, a civil szervezetek kiiktatásával, a Nyugat elleni állandó retorikai támadásokkal, az állami oligarchák helyzetbe hozásával elérte, hogy az orosz emberekben még az alternatíva lehetőségének gondolata se merüljön fel.”

MIT HALLOTT ORBÁN PUTYINTÓL 2009. NOVEMBER 25-ÉN, HOGY ADDIG SOHA NEM MONDOTT RÓLA JÓT, AZÓTA PEDIG SOHA NEM MONDOTT RÓLA ROSSZAT?

  • Orbán volt már oroszellenes (Ruszkik haza!) és muszkavezető (Paks2),
  • korrupcióellenes és az EU Ügyészség ellenzője
  • bevándorlásellenes és letelepedési kötvényárus

De volt már ifjú kommunista, pápalátogatás- és Trianoni megemlékezés-ellenes sorosbérenc balliberális, keresztény polgári konzervatív, és újabban arab terroristákat befogadó illiberális fejedelem is.

Gábor György: Kedves lengyel barátaink! Gyertek akkor is, amikor Orbán Putyint látja vendégül!

Harminc éves karrierje alatt

ORBÁN AZ EU PARLAMENT MINDEGYIK FRAKCIÓJÁBAN ÜLHETETT VOLNA a szélsőbaltól a szélsőjobbig. Ez alatt a 30 év alatt EGY ELVEIHEZ HŰ VÁLASZTÓPOLGÁR LEGALÁBB EGYSZER NYUGODTAN SZAVAZHATOTT ORBÁNRA, de legalább háromszor lelkiismerete szerint ORBÁN ELLEN KELLETT SZAVAZNIA!

Mindenki döntse el, hogy az ELVEIHEZ LESZ HŰSÉGES, VAGY A FIDESZHEZ, a kettő együtt huzamosabb ideig nem megy! A májusi EU parlamenti választások tétje, hogy Magyarország Putyinhoz, vagy EURÓPÁHOZ LESZ HŰSÉGES!

A Putyin zsoldjában Európát romboló, letelepedési kötvénnyel migránsok tízezreit betelepítő, iszlamista diktátorokkal és arab terroristákkal barátkozó FIDESZ CSAK AKKOR ÁLLÍTHATÓ MEG, HA AZ EURÓPÁHOZ HŰSÉGES, KÜLÖNBÖZŐ NÉZETŰ ELLENZÉKI PÁRTOK EGYÜTTMŰKÖDNEK A KÖZÖS CÉLOK ÉRDEKÉBEN.

A tét óriási:

  • Csatlakozzunk az Európai Ügyészséghez, hogy egyetlen pártban se lehessenek többé korrupt politikusok!
  • Csatlakozzunk az erős, közös uniós határvédelemhez, hogy soha többé ne csempészhessen át egyetlen kormány se illegális migránsokat a határkerítésen!
  • Támogassuk az uniós pénzek ellopását feltáró OLAF- vizsgálatokat és a jogállamot védő uniós hatóságok felállítását, hogy ne veszítsük el a hazánk fejlődését biztosító, eddig egy szűk réteg által megcsapolt uniós forrásokat!

Az őszi helyhatósági választásokra már számos településen létrejött a teljes ellenzéki egység. Hiszek benne, hogy az ellenzéki pártok hasonló együttműködésével még az egyelőre reménytelennek gondolt májusi EU- parlamenti választás is megmenthető.
TÖBB EURÓPÁT, KEVESEBB PUTYINT!”

A következő hetekben számíthatunk arra, hogy a mozgalom alulról történő szervezése is elindul.

A szervezők kezdeményezik, hogy lehetőleg minden településen jöjjenek létre pártoktól független Kossuth – körök, amelyek a hatékony önszerveződés bázisa lehetnek. Az első kör a főváros XV. kerületében jött létre, több mint 20 fővel, az egyik tagjuk korábban fideszes volt.

Tudta, hogy Magyarország miniszterelnöke Putyin és csak a lányneve  Orbán Viktor?

A Városi Kurír figyelemmel kíséri a mozgalom munkáját, minden olyan eseményről beszámolunk, amely olvasóink számára fontos információ lehet.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük