Márki-Zay Péter tojászáporról kapott híreket – bérdobálók bértojásai?

Márki-Zay Péter rendesen ráléphetett a fideszes lábakra, mert nem nyugszanak a kedélyek Lázár János egykori és reményei szerint jövőbeli terepén. Az indulatok nem maguktól forrnak, “forralják” őket.

Nyugodt békés megemlékezés helyett….

Hódmezővásárhely megválasztott polgármestere közösségi oldalán fejtette ki aggodalmát az előttünk álló ünnep békés lebonyolítása miatt:

“LESZ-E TOJÁSZÁPOR?

Tegnap este a Fidesz által felbérelt tojásdobálók szervezkedéséről kaptam híreket, akik ezzel akarják megzavarni augusztus 20-i rendezvénysorozatunkat. Hogy a Fidesz és Lázár János pribékjei eddig is a békés vásárhelyi ünneplés ellehetetlenítésén, a fellépők megfélemlítésén dolgoztak, arra már láttuk a bizonyítékokat.

“Lesz, aki tapsolni fog, lesz, aki fütyülni.” (Lázár János)

Személy szerint bízom Lázár János józanságában,

aki bár a beszélgetésen a személyes fellépést nem vállalta el, nyilván tisztában van azzal, hogy egy hasonló botrány után a miniszterelnök úr már olyan komolyságú feladatokat sem bízhatna rá, mint a nemdohányzók védelme. Kérem, hogy gondolja ezt végig.

A felbérelt provokátorok ellen pedig arra kérek minden békés résztvevőt,

hogy fényképezőgépekkel és TELEFONOKKAL KÉSZÍTSENEK A BEAZONOSÍTÁSRA ALKALMAS FELVÉTELEKET a tojásdobálókról, bekiabálókról, hangoskodókról.

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy arccal, névvel már egyre kevesebben vállalják a kritikátlan azonosulást a gyűlöletkampányuk leple alatt migránsok tízezreit betelepítő, közpénzek százmilliárdjait magánvagyonná alakító állampárttal, bár sajnos alibi állásokért és alkalmi fizetségért még erre is hajlandóak azok, akiknek a becsületes munkával megszerezhető kereset nem elég.

AHOGY EDDIG SEM, MOST SEM FUTAMODUNK MEG A FENYEGETÉS HATÁSÁRA. Soha nem adjuk fel küzdelmünket egy becsületes Magyarországért.”

Márki-Zay: Tartózkodjunk kérem a hazugságoktól!

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük