Sorting by

×

Márki-Zay továbbra is szinte csak önmagával van elfoglalva

Márki-Zay Péter szerint aki az ő lecseréléséről beszél, az a Fidesz beépített árulója erről beszélt talán a leghangsúlyosabban az egységes ellenzék megválasztott miniszterelnök-jelöltje az ATV-ben, az ünnep előtti napon.

Haladjunk sorjában!

 1. Egységben Magyarországért – ez lesz a neve a hatpárti ellenzéknek az áprilisi országgyűlési választáson. Erről Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában pénteken.
 2. Márki-Zay Péter fenntartja állítását, amely szerint Novák Katalin még Áder Jánosnál is alkalmatlanabb lesz államfőnek. Az ellenzék álláspontja az, hogy a köztársasági elnököt csak az országgyűlési választás után, közvetlenül kellene megválasztani, az ellenzéki pártok nem egyeztettek egymással a közös elnökjelölt személyéről.
 3. MZP fenntartotta az ellenzéki pártoknak, így a Jobbiknak címzett bírálat, amiért a pártok állami támogatásuknak csak töredékét fordítják a 2022-es kampányra.
 4. Márki-Zay szerint aki az ő lecseréléséről beszél, az a Fidesz beépített árulója. Szeretné a nem aktív árulókat visszatartani attól, hogy aktivizálódjanak – tette hozzá.
 5. A miniszterelnökjelölt szerint óriási eredmény, hogy az ellenzék „elsüllyesztette Orbán Viktor kishajóit” a migránsozástól a cigány- és melegellenességig.
 6. Az ellenzék Egységben Magyarországért néven indul áprilisban, mert azt szeretné érzékeltetni, hogy ez több mint összefogás. Magyarországnak nincs még négy éve Orbán Viktor kormányzására – hangsúlyozta az ellenzéki miniszterelnökjelölt.

Sok ember van, aki az ellenzékben a Fidesz győzelméért dolgozik, de tudniuk kell: ő a legnagyobb nyíltsággal fog erről beszélni, ha elsüllyesztik az ellenzék hajóját – tette világossá a miniszterelnökjelölt. Nincs olyan ember, aki ezt elviheti szárazon – tette hozzá Márki-Zay Péter, aki szerint az is Orbán Viktort tartja hatalmon, aki akadályozza az általa vezetett hetedik ellenzéki frakció megalakulását. Olvastuk az atv.hu oldalán.

Kapcsolódó

Márki-Zay Péter

átver

2 hozzászólás

 • 2021.12.28 - 22:04
  Közvetlen hivatkozás

  Nincsenek arra szavak, hogy elmondjuk, mennyit art ez a karrierista, egoista majom az osszefogasnak es a baloldalnak! Ha bukik az ellenzek, remelem, lesz benne annyi gerinc, hogy sajatmagaval kezdi az arulok nevsorat! mzp, MIT CSINALTAL 5 EVIG KULFOLDON?

  Válasz
 • 2021.12.29 - 10:22
  Közvetlen hivatkozás

  Nincsenek arra szavak, hogy mennyit árt az ellenzéki összefogás győzelmi esélyeinek mindenki, aki az előválasztáson megválasztott min.e.jelölt ellen kampányol. A kérdés valóban egyszerű: OV vagy MZP.
  Gondolom, a válasz is, az elmúlt 12 év után.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.