Márki_Zay Péter első polgármesteri hete, ahogy az várható volt, nem fenékig tejfel, Hódmezővásárhely aljegyzői poszton eddig regnáló közszolgája kígyót-békát kiabál új főnökére, hazugsággal vádolta. A polgármester közösségi oldalán reagált.
[mnky_ads id=”10551″]

“Végh Ibolya hazudik”

“Először is szeretnék VÉGH IBOLYA aljegyző asszony tegnapi nyilatkozataira reagálni:
[mnky_ads id=”10552”]
– Bár aljegyző asszony rövid egyhetes együttműködésünk alatt több súlyos szakmai és etikai hibát vétett, munkaszerződését barátságosan, számára kedvező feltételekkel, közös megegyezéssel szüntettük meg, amire nemcsak hajlandó volt, de fel is készült. Saját elmondása szerint már Hegedűs Zoltán alpolgármester úr kifejezte szándékát az elbocsátására, ezért azonnal el is tudott helyezkedni, saját maga mondott le a felmondási időről is.

- Hirdetés -

– Sajtónak tett nyilatkozatában számos valótlan állítást tett, ami azért is elkeserített, mert így felmerül bennem, hogy a nekem tett kijelentései is nélkülözik a valóságalapot, így esetleg azok is, miszerint a múlt heti feltűnő iratmegsemmisítés és selejtezés csak nem iktatott dokumentumokra terjedt ki, vagy hogy neki személyesen Paragi Istvánhoz semmi köze, mindössze szomszédok, valamint hogy ő nem Lázár János személyes bizalmasa.

– A sajtónak tett valótlan állításai és rágalmai miatt természetesen megteszem a szükséges jogi lépéseket. Beszélgetéseinkről néhány alkalommal, bár nyilvánvalóan nem mindig, készült hangfelvétel is (ennek tudomásul vétele maga is szerepel a felvételen). Ezúton is kérem dr. Végh Ibolyát, hogy járuljon hozzá a vele folytatott beszélgetések facebook-on történő nyilvánosságra hozatalához. Derüljön ki, hogy ki mond igazat!

A Polgármesteri Hivatal működőképességének fenntartása érdekében egyeztettem a betegszabadságon lévő jegyző asszonnyal, és vele közös egyetértésben az ő munkából való felmentése mellett döntöttünk. Tanácsait, segítségét és hosszú éveken át tartó munkáját hálával köszönöm, valamint ha ezt az általa már régóta várt nyugalmasabb időszak megengedi, szeretettel várjuk vissza tanácsadói vagy más minőségben, szakértelmére és segítőkészségére ez alatt a rövid idő alatt is támaszkodhattam.

A jegyzői feladatokat a Szervezeti és Működési Szabályzat értelmében a Jogi Iroda vezetője (és nem a városstratégiai főtanácsadó!) látja el. A jegyzői és aljegyzői pozíciókat haladéktalanul meghirdetjük.”
[mnky_ads id=”10553″]

Márki-Zay elárulta, melyik párt tagja!

Márki-Zay Péter eskütétele Élő adás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét