Márki-Zay Péter: “A szocialisták, a DK-sok, a jobbikosok oldalán állok: ennek a rendszernek mennie kell”

“Előkerülhetnek a Molotov-koktélok…” “Nem biztos, hogy a következő forradalomra újabb 62 évet kell várni” – ezeket a gondolatokat emelte ki a Népszava szerkesztője a hódmezővásárhelyi polgármester sok érdekes gondolata közül az interjú címében és a hosszú, képes cikk elején. rel Zoltai Ákos beszélgetett.

A választáson minden város Hódmezővásárhely legyen

“A fő célunk, hogy a jövő évi önkormányzati választáson minden város Hódmezővásárhely legyen” – fogalmazta meg Márki-Zay Péter.

“Budapesten nyilván a baloldali jelölteknek van esélye inkább, van egy-két körzet, ahol a Jobbiknak, de a legtöbb hely olyan, mint Hódmezővásárhely, azaz csak a teljes ellenzék összefogásával és egy a kormánypárti szavazóknak is elfogadható jelölttel győzhető le a Fidesz.”

Új mozgalmuk megalakításáig is aktivitást vár a vele egyetértő polgároktól:

“minden jó érzésű, tisztességes hazafit arra buzdítok, hogy alapítsák meg saját köreiket és találják meg a hiteles jelölteket minden településen. Ők mind hősök. Budapesten ugyanis nem értik mi az, hogy megfélemlítés. Nálunk viszont csak az utóbbi két hétben két embert rúgtak ki politikai okokból”

mutatta be a helyzetet.

A folytatásban: lojalitás vagy a Fidesz leváltása?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük