Márki-Zay: Hogy is értetted a negatív kampány leállítását, kedves István?

A kérdést Márki-Zay Péter tette fel Hódmezővásárhely polgármester jelöltjének, Grezsa Istvánnak, aki önállóként induló – most figyúzz – Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő.

Grezsa az origo.hu-nak a minap azt nyilatkozta, hogy

“a terméketlen, sehova nem vezető iszapbirkózás” helyett a következő három és fél hónapban Hódmezővásárhely jövőjéről szeretne beszélni.

A fenti nemes szándék első megnyilvánulásaként

nekiment a fideszes-hulladékbotrány mellékszálaként a regnáló helyi polgármesternek, aki így ír közösségi oldalán az eset kapcsán:

“Soha nem kampányoltunk Juncker ellen!” (Orbán, 2019. március)
“Nincs az épülethez egyébként közöm, nem vagyok az épület tulajdonosa” (Lázár a kastélyáról, 2018. február)
“Nincs tartozása a városnak” (Hegedűs Zoltán, 2018. január/március)
“Semmiféle negatív kampányt nem folytatok!” (Grezsa István, 2019. július)

Grezsa István elhamarkodott ígéretet tett

a fideszes hazugságkampány beszüntetésére, majd levetette a várost elcsúfító óriásplakátokat. Az őt fizetett hirdetésben reklámozó Lázár-közeli oldalakon azonban azóta is napi rendszerességgel jelennek meg a lejárató célzatú hazugságok, vasárnap éppen az Oswald családról, a mai nap pedig az olasz hulladékimportról, Benkő és Cseri képviselők előadásában.

Grezsa István frakciótársai természetesen ismét egy fideszes botrányt igyekeznek az én lejáratásomra használni

(lásd még: “Ki írta alá, Zoltán?”), a tőlem és a polgármesteri hivataltól teljesen független szemétimportra a fideszes HVSZ kisebbségi tulajdonában lévő magáncég a fideszes kormánytól kapott ugyanis engedélyt. A sajtóban néhány napja felkapott szennyvíziszap-botrány folyományaként állította le a Fidesz a szerves hulladék importját, többek között a vásárhelyi lerakóba is.

A város sem a kormány engedélyéről, sem annak visszavonásáról nem tudott semmit,

a Fidesz azonban a saját botrányával a szokásos rutinnal egyből ellenfeleit vádolja – ahogy tette ezt a kizárólag általa betelepített százezernyi migránssal is (akikből hamarosan 200 vietnámi Vásárhelyre érkezhet – nyilván akkor majd azért is engem fognak vádolni), vagy az általuk ár alatt, szabálytalanul eladott bérlakásokkal (Nagy Ernő lányának és több mint 150 rokonnak, ismerősnek, munkatársnak)

HOGY IS ÉRTETTED A NEGATÍV KAMPÁNY LEÁLLÍTÁSÁT, KEDVES ISTVÁN?”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük