Márpedig a Fidesz simán elcsalja a választást!

Ezt nem csak a maga javára átírt választási törvény segíti majd elő, de minden más mocskos eszközt be fog vetni a saját győzelméért.

A számítógépes rendszer már a próbaüzem alatt is összeomlott párszor,

és erősen él még az a tapasztalat, hogy ez a választáskor is elő fog fordulni. Utólag majd kivizsgálják azokat ha nem fulladnak bele a röhögésbe közben, de hogy mást nem fognak oda engedni sem előtte, sem utána az biztos, mint a nemzeti gázszerelő írástudatlansága.

A választóikat már régen trenírozzák a migránsokkal,

meg a megvédjük a családokat nevű átveréssel, és az összetételük is átalakult. A városi értelmiség helyett a falvak nyomorgó lakói, városszéli szegények, közmunkások, a józan eszüket nem használók adják a többséget a szavazóiknál. Őket megfélemlítéssel, jobb esetben tál gulyással, némi készpénzzel vesznek rá a szavazatok leadására az általuk kijelölt listára, személyre.

Vagy miért is tartja még maga mellett Orbán Viktor azt a Farkas Flóri nevezetű lényt? Miért védi? Mert roma? Vagy csak mert a hálózata szállítja a szavazatokat a kellő mennyiségben? És a többi helyi kiskirályról nem is beszél a köznyelv, pedig náluk is van ilyen akarat és csapat a választási csalás lebonyolítására.

1.000.000.- üti a markát, ha leleplez egy választási csalást! – És, ha többet?

Egyszerű a képlet,

ha egy szegény családban ha van két vagy három szavazókorú felnőtt akkor az nekik az aznapi túlélést jelenti. Még adnak hozzá némi tűzifa ígéretet, meg lesz itt meló tesó vállveregetést, oda lesz nekik súgva ne féljetek a migránstól, Viktor majd megvéd, és máris rohan az illető leadni a cédulát, és kihozni a kitöltetlent a következő csapatnak, hogy azok is kapjanak a közpénzből némi alamizsnát. Hogy csalnak ezzel? Őket ez nem érdekli, csak a ma tele hasa.

Mert már itt van a Fidesz szavazók többsége, nem ott ahol a józan ész rájött, Orbán Viktor bizony elherdálja az ország jövőjét a maga hasznára, és gazdagodására. Párszor már el lett próbálva ez a módszer, és működött. Akkor ezen nem is kell nekik változtatni, a törvény meg ilyenkor félrenéz legfeljebb.

Vásárhelyi Mária: A szervezett választási csalás sem elég ahhoz, hogy kétségbe vonják az eredményeket. Ez a különbség a demokráciák és az autoriter rendszerek között.

Nem csak a kamupártok döntik el a szavazást,

ők csak kifizetőhelyek, hanem a nyomor, a kilátástalanság, a félelem, az éhség, és az, hogy ezeket a kormány gátlástalanul ki is használja. Nem mellesleg elő is idézte ezeket az állapotokat ott ahol rá szavaznak a szegénység uralta vidéken, de csak a hatalma érdekében tette. És akkor már minden érthető, meg rendben is van. Ugye?

Csak két sarokra kell menni majd a szavazókörtől, ott fog állni egy autó, benne ül egy ember, körülötte a szegénység, és minden világos lesz egyszerre. Szóval nem csak a törvény miatt éghet az egyenlő lehetőség arca, de azok miatt is, akik félnek a valódi versenytől, inkább eleve előnyből indulnak.

DK: nemzetközi szervezet auditálja a választási szoftvert!

A határon túliak is részt vesznek ebben a játékban,

hiszen sok esetben komolyabb támogatást kapnak a saját életük jobbá tételéhez, mint a honi bérből és fizetésből élők. Viszont a határon innen lehet sokat túlórázni, nekik ezt adja a kormány. A határon túli meg biztos a kormányra szavaz a magyar adófizetők pénzéből kapott támogatásárt.

Összeállt a kép? Hogy ez nem fasza? Meg a qrva anyjukat? Muszáj mindenhol ott lenni az ellenzéki tökös csajoknak meg férfiaknak, mert a Fidesz képes előre megírt számokat betáplálni a választás menetébe. Muszáj a töküket szorongatni a szarháziaknak ott a bizottságokban ha sumákolni próbálnak, és azonnal szólni a nyilvánosságnak, mert hogy csalni fognak, vagy megpróbálják az biztos.

Muszáj sok embernek elmenni, még akkor is ha nem akar, vagy nem szerinte nem kell, mert bizony fontos, és létszükséglet. Különben a szarházi megvehető percemberek kezébe kerül az ország, és a becsület, meg a tisztesség ki fog halni ezen a földön a stadionok árnyékában. Mert ezt is elcsalják, lefizetik, megfélemlítik, ahogy azt teszik nap mint nap a közélettel.

Magyar választási csalásról a Prága-London menetrend szerinti buszon…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest