Táblázat van róla! A második oltásuk után ennyien fertőződtek, illetve haltak meg Magyarországon! – Ésszel nyisson!

A kormány vasárnap nyilvánosságra hozta a második oltás utáni fertőzési és halálozási adatokat, amikről eddig senkinek voltak számai, csak találgatni lehetett. Mielőtt a miniszterelnök szavára biankó belevetné magát a terszon-sörözésbe, érdemes elolvasni és átgondolni: ki és miért mondta, amit mondott. Természetesen mindenki oltassa be magát, de utána se feledkezzen el a vírus-kockázatról!

Vigyázz, kész, rajt: nyitás!

A Magyarország Kormánya Facebook-oldalra feltöltött táblázathoz azt írták:

“Jól látható, hogy minden Magyarországon használt vakcina hatékony és erős védelmet nyújt a fertőzés ellen. Mindenkit arra kérünk, hogy éljen az oltás lehetőségével. Az oltás életet ment.”

A képen a második vakcinát követő fertőzések és halálozási adatokat láthatjuk tavaly 2020. december vége és 2021. április 20. között.

A statisztikák azt mutatták, hogy a második védőoltás után 5714 lakos betegedett meg és 273 ember életét követelte a koronavírus-fertőzés. A százezer oltottra vetített adatok alapján a két dózissal oltottak 0,4 százaléka betegszik meg, és 0,02 százaléka hal meg.

Az adatokat vakcinánként is közölték

A százezer oltottra jutó megbetegedések száma a Szputnyiknál a legalacsonyabb (95) és az AstraZenecánál a legmagasabb (700). A százezer oltottra jutó halálesetek száma szintén a Szputnyiknál a legalacsonyabb (1), és a Pfizer/BioNTech-nél a legmagasabb (32).

A Sinopharm oltás után 78 ember halt meg, ami 100 ezer oltottra nézve 16.

AstraZeneca oltás után 6, míg Szputnyik V vakcina után 2 koronavírussal fertőzött ember hunyt el.

A Pfizer második oltása után bekövetkezett halálesetek számához azonban fontos figyelembe venni, hogy ezt a vakcinát használták a legidősebbek oltására, illetve a krónikus betegséggel rendelkező idősek is javarészt ezt kapták. Nagyban befolyásolja az adatokat, hogy milyen csoportokat oltanak az adott vakcinával, emellett az is, hogy mióta használják.

Hadházy Ákos szerint….

“Mindenki oltassa be magát, DE! A kormány Facebook oldalán megjelent egy táblázat, ami szerint a legjobb oltás a kínai és az orosz, a legrosszabb pedig a Pfizer.

Sajnos a HITELESSÉGBŐL ÉS A TUDOMÁNYOS ÉRTÉKBŐL IS RENGETEGET LEVON az a tény, hogy ugyanezen az oldalon egy órával későbbi posztban megjelent az az állítás, hogy “Magyarország modellértékű demokrácia”.

Van azonban két másik, objektívebb megfontolás is, ami miatt tartanunk kell attól, hogy ez a táblázat nem annyira fedi a valóságot.

1) a kormány táblázata szerint

pl. a PFIZER VAKCINA a 2. oltás után a megbetegedések ellen csak 88 SZÁZALÉKOS, az elhalálozás ellen pedig csak 82 SZÁZALÉKOS VÉDELMET NYÚJT !! ( a hatékonyságot ugyanis nem úgy kell nézni, hogy az oltottak közül mennyi a megbetegedés és a halott, hanem mindig a KONTROLL CSOPORTTAL , jelen esetben az oltatlanokkal SZEMBEN kell nézni ! A vizsgált időszakban pl. a halottak száma százezer főre kb 180 volt, a kormány szerint a kétszer oltott Pfizer esetén pedig 32. ) Ez ellentmond mindannak, amit az eddig nyilvános klinikai vizsgálatok alapján tudunk. A rosszabb számnak persze lehet magyarázata pl a zsúfolt oltópontokon az oltás pillanatában elkapott betegség A kínai vakcina esetén pedig sokkal jobb értéket ad az eddig elérhető egyetlen III. fázisú vizsgálatnál

2) ezek az eredmények homlokegyenest ellentmondanak a napokban Szerbiában megjelent számoknak.

Ott a kínai szerepelt messze a legrosszabban, tüdőgyulladás kialakulása ellen kb 45 százalékos,a kórházi kezelés ellen 84 százalékos hatékonyságról számoltak be. Igaz,ezek csa a legalább egy oltást megkapottak közül érvényesek és ezeket a számokat sem tudjuk ellenőrizni, de ugyanebben a környezetben a Pfizer 94 és 100 százalékot tudott a Szerbeknél.

Rengeteg kérdés van, de ha a kormány valóban hamisít, azért egyszer börtönbe kell mennie embereknek. A leginkább oltásellenes tevékenység ugyanis a hazudozás és a titkolózás.

Ami pedig tény:

a kormány megzsarolt több millió magyart, amikor kijelentette, hogy

  • 1) a következő napokban csak kínai vakcinát ad
  • 2) egy hét múlva akinek van már védettségi kártyája,mehet mindenhova.”

Napi aktuális adat:

Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 3 596 129 fő, közülük 1 621 420 fő már a második oltását is megkapta. 2328 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 769 518 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 205 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 26 625 főre emelkedett – írja a koronavirus.gov.hu.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük