Mától éles! A Merkúr hónapja, a szeptember – Lássuk mit hoz a te csillagjegyednek!

Ez a hónap a Merkúr hónapja, ami minden csillagjegynek mást jelent. Ez azonban biztos, ha épp nagy változások előtt állsz, költözöl, munkahelyet választ vagy épp házasodni készülsz, akkor jó az időzítés, ne izgulj, minden rendben lesz. Lássuk egyesével, hogy mi vár rád a szeptember beköszöntével!

Oroszlán

Az elmúlt hónapok zűrös időszakait követően a csillagok szerint végre megnyugodhatsz. Nincs értelme tovább magadban tartogatni a titkaidat, főleg, ha ezek érzelmi jellegűek, hidd el, nagy kő fog leesni a válladról, ha végre kiadod magadból, ami benned van. A hónap második felében az anyagi ügyekről átterelődik a fókusz a kapcsolataidra, amitől sokkal szabadabb és kreatívabb leszel akár a hobbik vagy a művészetek terén is.

Tipp: Lepd meg magad valami kényelmes otthoni bútorral vagy kiegészítővel, ami feledteti veled az előző zűrös hónapokat és kényeztet az egyre hűvösödő napokon és estéken.

Rák

Az előző hónapok, illetve a hónap elején sújtó anyagi gondok végre elhalványulnak, ezzel együtt az önbizalmad viszont napról-napra nő. Ezen a hétvégén a csillagok állása alapján érdemes valami olyasmibe belevágni, amiről már régóta álmodozol, amit régóta tervezgetsz. Lehet ez egy spontán hosszúhétvége egy olyan helyen, ahol még nem jártál, de akár az ismerkedés ideje is itt lehet számodra. A hónap vége felé fektess több hangsúlyt az otthonodra és arra, hogy újra visszatérj önmagadhoz, erre ugyanis a következő hónapokban nagy szükséged lesz.

Tipp: Lepd meg magad egy bájos táskával vagy pénztárcával, amiről mindig jussanak eszedbe azok a kalandok, amikre már régóta vágysz.

Ikrek

A szociális életeddel kapcsolatban eddig sem lehetett sok panasz, de a hónap elejétől kezdve ez úgy tűnik még egy löketet kapsz ehhez. Ez a hónap arra is szuper lehetőséget biztosít, hogy jobban kiteljesedj a munkahelyeden és esetleg olyan célokhoz is bátorságot adjon, amikről eddig azt hitted, hogy nem vagy képes rá. A hónap vége felé a munkád és a magánéleted terén is kellemes meglepetésekre számíthatsz, azaz légy pozitív és csak így tovább!

Tipp: Mivel ebben a hónapban extrán kreatív leszel, lehet, hogy érdemes lesz beszerezned néhány színes cuki jegyzetfüzetet, hogy legyen mire írni a világmegváltó ötleteidet!

Bika

A nosztalgikus és érzelmileg túlfűtött augusztus után most egy kicsit lesz időd visszatalálni önmagadhoz és kifújni magad. Ebben segítségedre lesznek a közeli barátaid, akik akkor is ott vannak, ha elsőre nem úgy tűnik, nyugi, rájuk mindig számíthatsz. A Vénusz hatására a családi és baráti kötelékeid még erősebbé válnak, ami igazán jó hatással lesz rád. A hónap második felében szinte felforr a véred, ami sok-sok bulit, flörtöt és kalandot hozhat számodra.

Tipp: Szerezz be egy fotóalbumot vagy egy emlékdobozt, amiben az eddigi szuper élményeidet gyűjtheted, és amibe mindig belenézhetsz, amikor elkap egy-egy nosztalgikus pillanat.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Belenéznél még pár horoszkópba? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Mától éles! A Merkúr hónapja, a szeptember – Lássuk mit hoz a te csillagjegyednek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.