Városi kurír
A napi fontos.

Mátyás, az igazságos és Viktor, a … milyen?

Kásler szerint Magyarországon olyan beruházások zajlanak, amilyenek még Mátyás király alatt sem.

0 346

Mátyás király kora – 1458 és 1490 – az új viszonyítási alap a kásleri megközelítésben. Hol van már a XlX. századi visszarévedés! Halkan jegyezzük meg, hogy az “igazságos” korában nem csípték annyira az uralkodót, mint azt a mesékben olvassuk és annyi adót sem vetett ki addig egyik elődje sem, mint ő.

Füst adó, ablak adó ….

„Magyarország rengeteget áldoz arra, ami az emberek életét jobbá teszi, mind a kultúra, mind az egészségügy és sport területén”

– mondta Kásler Miklós miniszter csütörtökön Budapesten újságíróknak.

A miniszter azt követően tett rövid nyilatkozatot, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumában fogadta a Liget Budapest Projekt szakmai vezetőit, miután a Néprajzi Múzeum új épületének terve az Európa legjobb középülete díj után, hétfőn elnyerte a világ legjobb középülete díjat is, az International Property Awards (IPA) versenyén Londonban.

Kásler kiemelte:

Magyarországon elképesztő, eddig soha nem látott fejlesztések zajlanak, az egészségügy területén 500 milliárd forintból felépült a vidéki kórházi rendszer, 700 milliárd forintból elindult a budapesti fejlesztések sorozata, a kultúra területén olyan támogatások vannak, beruházások zajlanak, amelyek “sem Mátyás király uralkodása alatt, sem a kiegyezés után nem történtek meg”.

Igazat mond Kásler Mikós?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

Mátyás, az igazságos álruhában Baranyában, avagy kibeszélés a maffiából

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ