Mázligyáras 3 csillagjegy! - Ők azok, akik júniusban bármit elérhetnek, amit nem szégyelnek..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Mázligyáras 3 csillagjegy! – Ők azok, akik júniusban bármit elérhetnek, amit nem szégyelnek…..

Ezek a csillagjegyek bármit elérhetnek júniusban. A nyár első hónapja egyben az év legcsodásabb, legsikeresebb időszakát ígéri nekik. Vajon mire számíthatnak, milyen csodákban részesítik őket a csillagok? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Hirdetés

Az Ikrek elemében lesz júniusban

Csillagjegyedben tartózkodik jelenleg a Nap és uralkodó bolygód, a Merkúr is. Ez az együttállás pedig óriási erőt szabadít fel benned, úgy érzed az energiád határtalan. Ikrek jegyűként június hónapban valóban bármit elérhetsz, amire csak vágysz. Szóval most még inkább érdemes a céljaidra, a karrieredre, a szíved vágyára fókuszálni. A Vénusz a pénzügyeidre hat kedvezően, a Neptunusz pedig a karrieredben támogat most nagyon erősen téged. Szinte mágnesként vonzod most magadhoz a pénzt.

Kifejezetten elemedben érezheted magad júniusban, ne lepődj meg, ha másoknak feltűnik majd pozitív és vonzó kisugárzásod.

A június 26-i telihold a Szaturnusz retrográddal egyetemben okozhat ugyan némi feszültséget, de összességében csodaszép hónapra számíthatsz.

…ha a pénteked is érdekel….

Ma sokat enyhülhet életében a feszültség, s eme lazább nap sokat javíthat általános közérzetén, különösen, ha maga is törekszik arra, kedves Ikrek, hogy minél többet pihenhessen, s kikapcsolódhasson egy kicsit. Amennyiben valaki invitálja egy programra, ne tétovázzon, hanem csapjon a markába és mondjon igent a meghívásra!

A Rák csordultig telik érzelmekkel

A Vénusz káprázatos energiákat szór rád június első felében, amíg a jegyedben tartózkodik. Rák jegyűként nem véletlenül ragyogsz, és nem véletlenül érzed magad olyan csodásan, mint már nagyon régen. Most egyszerűen minden tökéletes és minden nagyon jó. Mindenkinek feltűnik a varázsod, a kisugárzásod, hihetetlen mennyiségű bókot gyűjthetsz be mostanában. A Nap a spirituális energiákat ébreszti fel benned, továbberősítve empátiádat, az intuíciót, nem beszélve a gyógyító képességedről, hogy majd június 21-én szépen lassan átvonuljon a jegyedbe.

Viszont figyelj most tudatosan az energiavámpírokra, mert igencsak sokan gyűlhetnek köréd. Gondold meg, kinek szavazol bizalmat.

Mindent egybevéve különleges hónap és még különlegesebb születésnap áll előtted.

…ha a pénteked is érdekel….

Meglehet, hogy még mindig vádolja magát valamiért, esetleg haragszik önmagára, mert nem sikerült elérnie valamit. Az önmarcangolás nem jó dolog, s hosszútávon csak újabb sikertelenséget szülhet, így, ha ilyesmivel küszködik, azt minél előbb igyekezzen maga mögött tudni, kedves Rák, s újra, csakis a jövőbeni célokra koncentrálva, száz százalékosan odatenni magát!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.