Mázligyáras 3 csillagjegy! – Ők azok, akik júniusban bármit elérhetnek, amit nem szégyelnek…..

Köztünk kolbászol 5 csillagjegy, akiknek különleges élményekben lesz része! Te a 4., vagy a 6- vagy?
illusztráció: V.K.
2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

A Mérleg learathatja a babérokat júniusban

Mérleg jegyűként az elmúlt hónapok kemény próbatétel elé állíthattak a karrieredben és a pénzügyekkel kapcsolatosan. Június végre az a hónap lesz, amikor megérdemelten arathatod le a kemény és kitartó munkádért járó gyümölcsöket.

A Mars ráadásul izgalmakat, vidámságot, könnyedséget, kreativitást csempész az életedbe, így ismét boldognak és sikeresnek érezheted magad.

A kedvező bolygóállásnak köszönhetően visszatér az optimizmusod, a pozitív életkedved, amely kihat a magánéletedre és a munkára is. A Vénusz a társasági eseményeket lendíti fel, míg a Neptunusz az egészségedre hat most kifejezetten jótékonyan. A június 26-i telihold és a Szaturnusz hátráló mozgása családi vitákat jelez. Abban a néhány napban semmiképpen se cselekedj ösztönből, légy körültekintő és meggondoltan hozz fontos döntéseket. Fogadd meg a tanácsokat és káprázatosan sikeres hónapra számíthatsz.

…ha a pénteked is érdekel….

Ma igencsak sokat dolgozhat valamin, ami ráadásul nem sok sikerrel kecsegtet, mégis mindenáron ki akarhatja kaparni a gesztenyét. Ha ez mégsem sikerülne, úgy ne hibáztassa magát, hisz legalább ön megpróbálta, ha viszont sikerrel jár, úgy most igencsak nagy meglepetést okozhat környezetének, aminek még nagyon pozitív vetületei is lehetnek a jövőre nézve!

Forrás

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.