Mázlisták! Itt a 4 legszerencsésebb csillagjegy, aki megtalálja a boldogságot idén nyáron! - Városi Kurír

Sorting by

×

Mázlisták! Itt a 4 legszerencsésebb csillagjegy, aki megtalálja a boldogságot idén nyáron!

Most már tényleg a spájzban van a nyár, sőt! Hogy kinek milyen lesz, az főleg tőlünk függ, de nem árt beleolvasni, hogy az égiek mivel segítik azt, hogy klassz emlék legyen belőle. Legyen szó szerelemről, munkahelyről, vagy egyéb más jellegű dologról, idén nyáron a következő 4 csillagjegy lesz a legszerencsésebb.

Hirdetés

1. Mérleg

Ezen a nyáron találkozni fogsz a lelki társaddal, de ahhoz, hogy ez megtörténjen, ki kell mozdulnod otthonról, mégpedig gyakrabban. Ha csak elmész dolgozni, utána meg haza, akkor kevés esély lesz rá, hogy rátalálj az igazira. Járj el szórakozni, utazhatsz is, a szerelem így hamarább rád talál, mint azt gondolnád.

…addig is, nézzük a szombatot….

Ma hajlamos lehet igencsak sokat rágódni bizonyos dolgokon, melyek nem biztos, hogy annyi figyelmet igényelnek, mint amennyit, maximalizmusától hajtva, nekik szentel. Higgye el, sokkalta kevesebb erőfeszítéssel is elérheti, amit szeretne, s még így is bőven túl tehet másokon, ne pazarolja hát feleslegesen energiáit!

2. Kos

Lehet, hogy sokat dolgozol, és késő estig is az irodában maradsz, mert fontos bemutatód lesz, de ez nem baj, mert idén nyáron a munkahelyeden rád talál a szerelem. Sikeres leszel a szakmádban, és a magánéletedben is minden remekül alakul.

…addig is, nézzük a szombatot….

Ma rendkívüli fontossággal bírhat, hogy, ha valakivel kapcsolatban véleményt fogalmaz meg, legyen teljesen őszinte, bármekkora ellenérzést is vált ki, amit gondol. Szép dolog a tapintat, de ami igaz, az igaz, s, ha most magában tartaná a véleményét, vagy merő toleranciából, vagy kedvességből, finomítana, enyhítene rajta, úgyis csak félreértenék.

<<< Mást is keresel? Kattints! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.