Meddig hiszünk a szemünk helyett Müller Cecília „információinak” és mikor szakad el a cérna?

Mikor fogjuk már fel, hogy az életünk -gyerekeinké, szüleinké- a tét és mikor „borítjuk rá” a naponta ájtatos arccal mikrofon elé álló Müller tisztifőorvos „tényeire” az asztalt és követeljük, hogy azonnal oltsák be azokat, akik ezt kérik.

Elég a mellédumából!

Szerdai hír:  Müller Cecília az infóján többek között bejelentette:

„Tervezik a háziorvosok bevonását is a koronavírus-védőoltásba, ezért Müller Cecília külön kéri a háziorvosokat, hogy minél hamarabb „vegyék fel az oltást„.

Ha még csak tervezik, akkor mit „vegyenek fel”? A bejelentésen felbátorodva felhívtam a saját körzeti orvosomat, hogy mi a helyzet oltás-fronton. Elmondta, hogy

semmilyen információjuk nincs, szóba sem került, hogy ők oltanak, nem beszélve arról, hogy azt sem tudta eddig elérni, hogy ő és asszisztense bejelentkezhessen oltásra.

Az sem világos előtte, hogy amennyiben ez komoly terv, miként fogják tárolni a -70 fokot igénylő vakcinát.

Nem példanélküli a gyors reagálás, csak szándék kell hozzá!

Hatalmasak a különbségek a környező országok oltási sebességében.

Magyarország az Európai Unióban is az egyik legutolsó, eddig csak minden kétezredik magyart oltottak be.

Ezzel szemben Izrael az élen jár.

A 9 millió lakosú országban eddig 1,2 millió ember kapta meg a vakcinát, eddig az uniós engedéllyel is rendelkező Pfizer és BioNTech oltóanyagából. Tegnap azonban az Izraeli Egészségügyi Minisztérium engedélyezte az amerikai Moderna vakcináját is, amelyből 6 millió adagot meg is rendeltek. A Modernával január elején kezdik meg az oltást.

Alon Cohen, a Tel-Avivban élő fiatal informatikus azt meséli, -írta a SZMO– hogy Izraelben szinte mindenki szeretné a lehető leggyorsabban megkapni az oltást. Az országban egyébként a hivatalos adatok szerint is nagyon magas, több mint 70 százalék az oltási hajlandóság.

„Tegnap óta az 50 év felettiek és azok kaphatják meg az oltást, akiknek papírjuk van róla, hogy olyan betegségük van, ami miatt veszélyeztetettek. Az egészségügyben, az oktatásban, az idősotthonokban és a veszélyes helyeken dolgozók, már mindannyian be vannak oltva.”

A tel-aviviak kétféleképpen juthatnak hozzá a vakcinához

Vagy bejelentkeznek az egészségügyi szolgáltatójukhoz, ahol időpontot kapnak és a rendelőben beoltják őket, vagy elmennek a Rabin térre, ahol az önkormányzat egy hatalmas sátrat állított fel, amelyben több tucat embert oltanak be egyszerre.

Meddig elégszünk meg a dumával, oltás helyett?

Tényleg annyira „alattvalók” lettünk, hogy ebben a kiélezett, életbevágó kérdésben sem tudunk közösen mozdulni? Meddig tűrjük még, hogy milliárdokat szórjanak szét „fontatlan dolgokra” ahelyett, hogy vakcinát vennének és oltanának?

siófok

4 thoughts on “Meddig hiszünk a szemünk helyett Müller Cecília „információinak” és mikor szakad el a cérna?

  • Ez kamu. Ha annyira kell az oltás, költözz vissza Izraelbe!

  • Nem értem a kérdést?! Vannak, akik hisznek ezekben a tájékoztatóban?!!! Óriási összevisszaság van.

  • Te agyhalott fidesz bunkó, ez a te szaros életed is veszélyezteti,nem tudsz tisztán gondolkozni, ??elöntötte a buta fejed a Viktor és bandája virus, jobb ha kussolsz , menj a Demokrata oldalra ott a helyed-panelproli) rasszisra IQ nulla)

  • Igen ez a beteg patkány kormány jól kezeli a virust, ők repkednek beoltatják magukat a nyugati vakcinával. de a báb Cecilia meg bandája a sötétség mintaképei. egyet tudnak csak hazudni terelni.. mást semmit, a nép sorsa nem érdekli ezt a bandát !!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük