Meddig zsidózhat egy miniszterelnök az EU-ban? – És Magyarországon?

Természetesen Orbán Viktorról, a Keresztapáról beszélek. Meg az EU-ról. Azt tudjuk, hogy Magyarországon, illetve Orbániában sokáig: stabil hatalomra lehet szert tenni uszítással, elsősorban cigány- és zsidóellenes uszítással, amelyet „szükség szerint” egészítenek ki komcsizással, libernyákozással, „belvárosi értelmiség” emlegetésével (a magyarul értők számára ezek is zsidózást jelentenek), migráncsozással (ennek is van sunyi zsidózó tartalma: „meg kell védeni a zsidókat a migráncsoktól”), buzizással – bármilyen kisebbség elleni uszítással. A Fidesz-uralom egyértelműen bizonyítja ezt.

Kicsit se szalon- nácizás és komcsizás

„Természetesen” halálosan fölháborodnak, zérótoleranciáznak, ha ezt a szemükbe mondják. Egy ideje pedig veszettül náciznak is – jobban, mint ahogy több-kevesebb okkal őket nácizták-nácizzák -, ha a Jobbikról van szó. Nacsa Lőrinc például azt vetette egy jobbikos képviselő szemére, hogy egy év alatt lett náciból komcsivá… Nem kell nagyon meghamisítani a „gondolatot”, hogy így értelmezzem: „egy év alatt lett náciból zsidóbérenccé”… Azaz: ha náci maradt volna, ma is a Fidesz szövetségese lehetne…

Náci-nyilas mintájú zsidózás a Fidesz által űzött szüntelen sorosozás: minden bajunkért, a vaóságosakért és a Fidesz által hazudottakért, a társadalom egy részébe szuggeráltakért is Soros, a vigyorgó „nemzetközi zsidó”, a magyarok vérét szívó pók a felelős.

Ez a duma önmagában nézve is zsidózás

Orbán Viktor péntekenkénti, saját rádiójában elővezetett hazugságcunamijában ma ezt handabandázta:

„A világpolitika legkorruptabb embere Soros György, sok politikust fizet, korrumpálja az európai politikát, és akik most megszólalnak és a Soros-féle mesterterv részeként támadják Magyarországot és Lengyelországot, azok mind Soros emberei.”

Ez a duma önmagában nézve is zsidózás, még ha a Netanjahuval meg Köves Slomoval való haverságot nem zavarja is. Ám akkor járunk el helyesen, ha nem önmagában nézzük: jusson eszünkbe mindaz, ami nagyjából 1994 óta történt ebben az országban: jussanak eszünkbe a MIÉP-pel, majd a Jobbikkal közösen folytatott fideszes hecckampányok. Gondoljunk vissza a náci mintákat követő Soros-plakátokra: egy-egy ilyen miniszterelnöki megszólalás visszamenőlegesen „igazolja” a leggyalázatosabb plakátokat is, egyúttal fölszólítja a maffiát, a kül- és beltagokat, a terrormédia munkatársait az uszítás folytatására, csúcsra járatására.

<<FRISS HÍREINK!>>

Sajnálatos, hogy az Orbániává alázott Magyarországon ennek a „politikának” sok híve van; híve és áldozata az uszulók között is. Ám ez nem indokolja, nem is magyarázza azt a haszonleső megalkuvást, amelyet ez ügyben az EU tanúsít.

Meddig lehet tehát a Néppártból, az EU-ból fennhangon uszítani? Meddig tűrik el a magyar miniszterelnök és bűntársai eszelős ámokfutását?

Kapcsolódó

Magyarországon

One thought on “Meddig zsidózhat egy miniszterelnök az EU-ban? – És Magyarországon?

  • Az Európai Unióban is meg nálunk is nyugodtan, gondoljon csak bele Merkel „intéseibe” úgyhogy szerintem addig, amíg benn van….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük