Még egyszer a Karácsony Gergely-interjú kapcsán

Vásárhelyi Mária szociológus és Gábor György filozófus is elkötelezett demokrata. A két tudósember más-más irányból indulva ugyan, de ismét nagyon érvényes módon összegzi gondolatait a “Köz-TV” éppen aktuális botrányáról.

“Köszönjük Emese!”

“Szerintem az állami televízió vezetőinek egyetlen őszinte és igaz lépése volt, hogy ezt a rosszindulatú, aljas, hazug, buta riportert ültették Karácsonnyal szembe. Mert ő hű tükre annak, amilyen az adófizetők pénzéből fenntartott állami média; rosszindulatú, aljas, hazug, buta. Ha egy kicsit is felkészültebb, rafináltabb, elfogulatlanabb riporter kérdezte volna a főpolgármestert, akkor nem kapott volna az adófizető olyan nyilvánvaló képet arról, hogy milyen médiumot működtetnek az ő pénzéből.

Akkor soha nem rajzolódik ki ilyen élesen a kontraszt egy okos, becsületes, a közösségéért dolgozó, hozzáértő vezető, és egy tehetségtelen, ostoba propagandista között. Bízzunk benne, hogy ez annyira ciki volt, hogy még a legelfogultabb kormánypárti szavazók is éreztek ebből valamit. Az, hogy ezt a riportnőt ültették Karácsonnyal szembe, ékes bizonyítéka annak is, hogy milyen intellektuális és erkölcsi színvonalat képviselnek az állami média vezetői.

Köszönjük Emese!”

-olvasható a szociológus közösségi oldalán.

Útmutató a hóhérnak

“Egy késő-középkori kivégzési útmutató arra hívja fel a hóhér becses figyelmét, hogy a végtagok csonkolásával az a cél, hogy az elítélt minél nehezebben tudjon a hatalom által bűnösnek mondott úton haladni. A tegnapi autodafés hangulatot öltött interjújával a hóhérasszonynak sikerült még néhány plusz végtagot növesztenie Karácsony Gergelyen.”

-írja közösségi oldalán a filozófus.

Egy hozzászólás itt: “Még egyszer a Karácsony Gergely-interjú kapcsán

 • Avatar
  2020.01.24 - 21:41
  Közvetlen hivatkozás

  A FIDESZ-nek 2022ben CSALNIA KELL. (Az ellenzéknek, már most kavarnia kéne, a választási procedúra megváltoztatása érdekében, mert ha MEGINT nem teszik, akkor szembe kell nézniük azzal, hogy Orbánék megint csalással nyernek!!!)
  Ez azért biztos, mert szerintem, két év (3) alatt nem fogja tudni megváltoztatni azt a képet önmagáról, amit most produlálnak. (Abszolúlt kontraproduktiv amit müvelnek)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük