Még időben! Itt a mai napi horoszkóp!

Július 28-a, kedd jó napnak ígérkezik a Kos, az Ikrek, a Mérleg jegyben születetteknek, viszont a fontos döntéseket, nagy elhatározásokat ne ma hozzák meg a Bika, az Oroszlán csillagjegyűek. De nézzük sorban…..

Kos

Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy ne veszítse el a fejét. Viselkedjen teljesen nyugodtan minden helyzetben, így nem fogja zavarba hozni magát.

Ha már régóta egyedül él, akkor meglehetősen nehéz lehet egy új párkapcsolat kialakítása.

Kialakult egy rendszer az életében, amit nem szeretne feladni, viszont idővel rá fog döbbenni, hogy igenis megéri változtatnia.

Remek lehetősége lesz a pénzszerzésre és, hogy rendbe tegye az anyagi ügyeit.

Ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, ne hagyja elillanni. Ne feledkezzen meg a régi barátairól. Szánjon rá egy kis időt, hogy legalább egy kávézás erejéig találkozzon velük.

Bika

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát.

A párja valami miatt nem osztozik az ön derűs hangulatán.

Ha valamilyen probléma van önök között, akkor érdemes minél gyorsabban megbeszélniük.
Ez egy olyan időszak lehet, amikor úgy érzi, hogy soha nem lesz vége a munkának. Ne stresszelje feleslegesen magát, mert az rendkívül rossz hatással lelhet az egészségére..
Erősítse a szervezetét.

Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál.

Ikrek

Használja ki a képességeit 100%-ban. Ne fecsérelje az idejét felesleges dolgokra, fordítsa minden energiáját arra, ami igazán fontos. A csillagok állása szerint hamarosan nagyszerű eseményeknek néz majd elébe.

Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik.

Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját.

Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat.

Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését. Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük