Még időben! Itt az 51. heti horoszkóp: a Kos ünnepi hangulatban lesz, a Bika új karrier kapujában áll, a Rák lehiggad….

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A 2020-as év utolsó előtti hetére legkevésbé az a jellemző, hogy nyugis, békés. Ez a hét a rohangálás jegyében telik – normális esetben. A mostani nem az. Ne feledje: hogy jövőre is ünnepelni tudja szerettei körében a karácsonyt, most kell vigyáznia magára és rájuk! Ne ajándékok után rohangáljon, üljön le picit és gondolja végig, kit hogyan köszönthet úgy, hogy az biztonságos legyen mindannyiuk számára!

Kos

A hétfői újhold felvillanyoz téged. Tele leszel tervekkel és ambícióval, ami inspirálóan hat rád. Cikázni fognak a gondolataid. Ahhoz, hogy ezek ne repüljenek el, mint a csillagszóró szikrái, tanácsos leírnod őket. Ezek után a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy komoly megkönnyebbülést hoz. Vége annak a nyomásnak, ami kb. 1 éve rád telepedett. Ettől a hétvégéd is más hangulatban telik: végre megérkezik az ünnep a szívedbe is.

Ennek örömére meggyújthatod a 4. gyertyát.

Bika

Egy új karrier kapujában állsz. Szaturnusz, az idő és Jupiter, a tér bolygója a malmodra hajtja a vizet, és rendkívüli lehetőségeket mutat neked. Akkor teszed jól, ha nem ragaszkodsz a régihez. Akkor is kedvező eredményekre számíthatsz, ha már benne vagy derékig a változásban. Mindez fárasztó lehet, mert az új szituáció többet kivesz belőled. Hétvégén lazítanod kell, ami erőgyűjtésről szól.

Mindegy, hogy lakást díszítesz, filmet nézel, főzöl, új ízekkel kísérletezel, a lényeg, hogy kikapcsolódj!

Ikrek

Az újhold hétfőn új emberekkel hoz össze. Mindegyiktől tanulhatsz valamit, de igazán egy valaki lesz nagy hatással rád. Ő olyan stílust képvisel, amit szeretnél követni. Csak arra kell ügyelned, hogy a rajongásod ne legyen félre érthető! Ezek után a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása hab a tortán: kinyílik a világ, és külföld felé kacsintgatsz. Nem kell még semmit konkréttá tenned. Elég, ha éberen figyelsz.

Biztos lehetsz benne, hogy megtalál az, ami pont neked szól.

Rák

A többiek folyton dicsekszenek, vagy panaszkodnak, amitől te hol irigykedsz, hol sajnálkozol. Ne engedd, hogy mások folyton változó hangulata ilyen nagy hatással legyen rád! Ezen a héten valami végleg és drasztikusan megváltozik: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása véget vet ennek a rángatottságnak. Innentől sokkal higgadtabban tudsz végighallgatni másokat. Anélkül, hogy bevonódnál, és kimerülnél. Szóval egyfajta megkönnyebbülést fogsz tapasztalni.

Megérdemelten ünnepelhetsz.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük