Még időben! Itt az 51. heti horoszkóp: a Kos ünnepi hangulatban lesz, a Bika új karrier kapujában áll, a Rák lehiggad.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Még időben! Itt az 51. heti horoszkóp: a Kos ünnepi hangulatban lesz, a Bika új karrier kapujában áll, a Rák lehiggad….

Oroszlán

A karácsonyi készülődés mindig kihozta belőled a játékos gyereket. De idén valami megváltozott: eddig nem sikerült úgy örülnöd, ahogy korábban. Pont jókor jön a hétfői újhold, ami lehetőséget ad arra, hogy vicces ötletekkel feldobd a napodat, és az egész hetedet. Ezek után a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy új szintre emel: olyan emberekkel találkozol, akik példát mutatnak neked, hogy így is lehet élni.

Hirdetés

Érdemes őket utánozni. De vigyáz, hogy ne tegyél senkit féltékennyé!

Szűz

A hétfői újhold az otthonodba és/vagy a családodba hozhat újat. Tőled függ, hogy beengeded-e, vagy kivársz. Szinte biztos, hogy elsőre nem fog tetszeni a dolog. De idővel változhat a véleményed. Pont ezért ne forrázz le senkit! Ha csípőből leszólod az ötletet, akkor a kritikáddal népszerűtlenné fogsz válni. A hét második felében sokkolhat egy új kolléga, vagy konfrontáció a munkahelyeden. Megvan a véleményed, amit saját érdekedben tarts meg magadnak!

Mivel téged nem érint közvetlenül a dolog, könnyű lesz…

Mérleg

Ez a hét és az év vége rendkívüli meglepetést tartogat számodra: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása végre meghozza az életkedvedet. A Vízöntőben ez a 2 nagy bolygó komoly minőségi javulást szimbolizál. Könnyen lehet, hogy megjön a vállalkozó kedved, ami merészebb lépésre sarkal. De kapkodnod nem szabad: van időd a kivitelezésre. Hétvégén a hétfői újhold „ismétlődik”, ami fellelkesít a tanulásban, a kommunikációban és a kapcsolatépítésben.

Rád fér egy kis sikerélmény…

Skorpió

Nehéz idők kezdődnek: a csütörtöki Szaturnusz és a szombati Jupiter jegyváltása egy fajsúlyosabb időszakot jeleznek neked. Nem kell megijedned, de vedd komolyan azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyek hamarosan megtalálnak téged! Tudd, hogy már minden tudás és képesség a rendelkezésedre áll! A gyakorlatot idővel megszerzed. Hétvégén a Halak Hold segít lelazulni. Karácsony előtti utolsó hétvégén lassítanod kell.

Mindennel időben elkészülsz akkor is, ha nem hajszolod „halálra” magadat…

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.