Gábor György: Földi Lászlóban a Fidesz-zsarnokság elleni küzdelem élharcosát tisztelhetjük, s ezt becsüljük is meg benne!

Földi László ex(?)kommunista hírszerző, a Fidesz és a kormánypárti média méltán hatalmas lieblingje és beavatott szakembere a Kossuth rádió nevű valamiben elmondta, hogy ma a normalitások ki vannak téve mindenféle támadásnak, különféle erők fel akarják számolni a normalitást, s miközben a magyar nemzet ezer éves történetének a lényege és fennmaradásának kulcsa a paraszt család volt, most a generációk tudatos szembeállítása zajlik, s miután egy szűk csoport irányítja a gépeket, a megoldás az, hogy „le kell kapcsolni az internetet.”

Rendben van, Földi megoldási javaslata nem teljesen új,

legutóbb a Fidesznek is bizonyára oly kedves mianmari totalitárius katonai junta kapcsolta le az internetet, de a Fidesz hazai aktivistái, így a CSOK-királynő, Varga Judit is már ennek megvalósításán töri az okos kis fejét balatonhenyei magányában. Vagyis Földitől ne az új nóvumot várjuk el, hanem a hatékonyságot. Márpedig ebben jelesre teljesített a derék, kiszolgált, pártállami hírszerző obsitos.

Egyúttal megragadom az alkalmat, s hatalmas gratulációmat fejezem ki a hat ellenzéki pártnak,

hogy sikerült beszervezniük a látszólag a Fidesznek dolgozó Földit, ugyanis Földi ezzel a mondatával a hat ellenzéki párt többhavi kommunikációját is lepipálva oly mértékben volt képes ártani a Fidesznek, mint széles e hazában senki más.

Habár Földi elvtárs múltja kétségtelenül vállalhatatlan

(volt ő KISZ-bizottsági vezető, volt a kommunista Belügyminisztérium III/1-es csoportfőnökségének tagja, volt MSZMP alapszervezeti titkár, volt műveleti igazgató, összekötő tiszt, de volt körülötte Nyírfa-ügy és Defend őrző-védő-ügy), szóval látszólag egy hányinger, de

valójában most személyében a Fidesz-zsarnokság elleni küzdelem élharcosát tisztelhetjük, s ezt becsüljük is meg benne.

Fonjuk vele még szorosabbra a kapcsolatot, hátha lesznek még nyerő ötletei,

mondjuk hogy a fiataloknak be kell tiltani a farmernadrág viseletét, a hosszú hajat, legyen újra kötelező az iskolai egyenruha, valamint tiltassék be a mobil telefonozás, mert a magyar paraszti család ezer éves eszményére nagy ívben téve, csak ülnek az ámbituson és csetelgetnek, ahelyett, hogy építenék a nemzetiszocialista, akarom mondani szocialista, akarom mondani Fideszista, akarom mondani Orbánista országot.

Még több Földit, száz Földit, ezeret, mert ha így megy tovább, hamarosan beköszönt a Földi paradicsom!

Forrás

figyu

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • 2021.02.07 - 18:23
  Közvetlen hivatkozás

  Volt már olyan a világtörténelemben, hogy politikai gyilkosság vetett véget egy diktátor életének és utána a nép sorsa jóra fordult….

  Válasz
 • 2021.02.07 - 22:28
  Közvetlen hivatkozás

  Gabor GYorgy megszolalasa mindig elmeny – a csekelyertelmu foldirol meg minden normalis embernek megvan mar a sajat velemenye…. Igy van, adjon meg otleteket, plane ilyeneket, es ezzel pont ellene megy a fidesz azon akaratanak, miszerint epp a legfiatalabb korosztalyt akarjak a fidesz soraiba beszervezni, mert a fiataloknak csak szuk 20 %-anak van valamilyen foku affinitasa ehhez a (maffia)parthoz….Ilyen szinten valoban nem tolt meg ki ember a sajat kenyerado gazdaival, de hajra! Mar ugyis hianyoltam a kupakoslala-fele bonmot-tokat….:)

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük