Sorting by

×

Megafonék, ezen még melózni kell! – Saját közösségi oldalán alázza az olvasótábora a troll-képzőt

Ha nem ugrana be elsőre, segítek, a Megafon az a társaság, akik ellenőrizhetetlen, de kifogyhatatlannak látszó pénzből vállalják, hogy ki- és betanítják a vállalkozószelleműeket, miként legyenek a közösségi oldalak ellenzéket ekéző-karaktergyilkoló véleményalakítói. Tudják, mint Rákay Philip, Deák Dániel, vagy a Kopasz álnéven jelentkező krapek, esetleg az új hulló csillag, Déri Stefi, meg a többi futottak még…. mielőtt rántana a vállán, érdemes megjegyezni, hogy több tízmillót kóstál/kopf, hogy a Facebook-csapból is ők folyjanak!

Karácsonyi ajcsi tőlük az érdeklődőknek….

“Hasítani szeretnél a Facebookon vagy a TikTokon? Jelentkezz közösségimédia-képzésünkre a www.megafon.hu oldalon! Ha tennél azért, hogy erősödjön a jobboldali tábor a neten, akkor csatlakozz a Megafonhoz! Gyere el a képzésünkre, és harcoljunk együtt a ’22-es győzelemért!”

A kommentekből….

Fent említett Kopasz:

“Mi vagyunk azok, akik megmutatják, hogy a közösségi médiában is a jobboldal van többségben! Mi vagyunk azok, akik leleplezik a baloldali álhíreket! Mi vagyunk a baloldal rémálma!”

Többiek…

“Gyökérképzés felsőfokon! Nem tudom, régen azzal riogatták a tanulókat, ha nem tanulnak, akkor küldik őket a nevelő-intézetben. Erre most tessék, itt összgyüjtik a szellemileg és erkölcsileg is súlyosan sérült egyéneket.”

“Csatlakozz a Megafonhoz, melynek olyan instant klasszikus, intellektuális, politikailag kiegyensúlyozott és magas minőségű tartalmakat köszönhetünk, mint pl a youtube-ról ismert Gyurcsány show, Deák Dani, vagy Zsírnyak kapitány, az önjelölt “politikai elemző” az M1 műsoraiból. Ilyen ajánlólevelek után szerintem nincs is szükség reklámra. (De ha szeretnél Te is szakítani az adóforintokból, márpedig közösből miért ne lophatna mindenki egyenlő arányban, akkor jelentkezz a Megafonhoz! ”

“Ez az a tanfolyam, aminek az alcíme: Hogyan tanuljunk meg gátlástalanul hazudni?”

“Jelentkezz propagandistának, juhú! Csak add el a gerincedet meg a lelkedet, cserébe a zsebed tele lesz. Gratulálok!”

“Kontextusból kiragadott félmondatokkal való riogatás, lejáratás, gyűlöletkeltés? Az már profi szinten megy a Megafonnak, nem is győzöm a silány, ócska videóitok folyamatos tiltását… annyi van belőle mint a szemét”

“Azért sem csatlakozom a Megafonhoz, mert szégyenérzetet keltene bennem, ha csatlakoznék. Meg a családomban is. Meg mindenkiben, akikkel jóban vagyok. És azt sem akarnám soha, hogy vadidegen emberek ujjal mutogassanak rám, vagy hogy a középiskolás diákok (joggal) leturházzanak a főtéren. Covid idején az nagyon veszélyes!”

“Kiszivárgott kurzuslista:

  • FID0001 Bevezetés a seggnyalás alapjaiba
  • FID0002 Tématerelés I.: miért tehet mindenről Soros
  • FID0003 Marketing és PR a gyakorlatban: hogyan hozzuk ki a legtöbb közpénzből a legkevesebb követőt
  • FID0004 Tématerelés II.: miért tehet mindenről Gyurcsány?
  • FID0005 Yacht alapismeretek”

“Isten ments, omlik eleg moslek toletek igy is, nem gyozom tiltani a sok fizetett szennyet amit elem loktok!”

“Olyan helyre nem szabad menni dolgozni ami mindjárt megszűnik ”

Hadházy Ákos szerint….

“Akar Ön hasítani a neten és a jobboldal győzelméért küzdeni egyszerre? Akkor a Megafon nevű propagandaoldal hirdetését Önnek találták ki! Biztosan jól fog keresni, mert a Telex összesítéséből kiderül, hogy csak a

karácsony előtti héten 60 milliót költöttek a hatalmas hasító Rákay Kálmán, Bohár Dániel, Deák Dániel stb bejegyzéseinek a hirdetésire.

Mondjuk ezek szerint mégsem olyan éles kések az urak, hogy a számolatlanul költött propaganda pénz nélkül is hatalmasat hasítottak volna.

Lehet, hogy le akarják őket cserélni másik hasítókra?

Itt a lehetőség, tessék jelentkezni, a fizetésből biztosan telik majd Daedalon és Cerucal tablettákra émelygés és hányás ellen, azt ne felejtsenek bevenni előtte!”

 

Megafonék, ezen még melózni kell! - Saját közösségi oldalán alázza az olvasótábora a troll-képzőt

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.