Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány - Világ anti-Sorosistái egyesüljetek! - Városi Kurír

Sorting by

×

Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány – Világ anti-Sorosistái egyesüljetek!

Néhány ex és jelenlegi HírTV-s és Földi László összefogott, hogy megfékezze végre nemzetközi színtéren is a Soros-féle Open Society ­Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) rombolását-tombolását. A cél olyan komoly, amire valóban csak Magyarországról kiindulva lehet képes az önmagát védeni akaró ortodox konzervatív közösség. Komolyra fordítva a szót: kíváncsian várjuk, mire mennek!

Hirdetés

“Hiánypótló” alapítványt hozott létre Moys Zoltán író, rendező és Szakács Árpád újságíró, könyvkiadó alapította, amihez kuratóriumi tagként csatlakozott Szabó Anett és Földi-Kovács Andrea, Földi László (elnök), Trombitás Kristóf és Kovács Zsolt. Honlapjuk szerint vallják, “hogy a Teremtő törvényei alapján fennálló rendet, az örök értékeket, az egyetemes emberi kultúrát minden körülmények között védeni, őrizni, gyarapítani kell. A közösség, a család, a nemzet jelentik az élet alapjául szolgáló kötelékeket, mind egyéni, mind társadalmi szinten. Azért kibújt a szög a zsákból, a temérdek szenteskedés végén kibökik, hogy “mindez megvédhető legyen, támadunk.”

Az alapítványi ülésen Simán tarthatnak HírTv-s összeröffenést….

Hogy  pontosan “mibű”, azt nem kötik az orrunkra, de azt, hogy mire szándékoznak költeni, azt tudatják oldalukon:

A Védett Társadalom Alapítvány (a továbbiakban VTA) (Safe Society Foundation – SSF) egy nem kormányzati, nonprofit érdekképviseleti szervezet, amelyet 2021-ben hoztak létre. A VTA – magyarországi székhelyű alapítványként – aktívan részt vesz a hagyományon alapuló, védett, biztonságos, szabad és békés társadalmi modell megőrzésében és terjesztésében világszerte.

Meg, hogy

Más alapítványok esetében elsősorban kölcsönös együttműködés útján, egyéb szervezeteknek pedig technikai és anyagi támogatást nyújtva. A fentiek érdekében az Alapítvány alapcél szerinti adományosztó tevékenységet is végez. Az Alapítvány hatóköre nemzetközi.

Szép célok, ámde ehhez rengeteg pénzre van szükség

Kevéssé hihető, hogy magánszemélyek adományaiért ácsingóznak, sokkal inkább a jól eleresztett cégek pénztárcáját célozhatták meg csakúgy, mint a TAO-pénz nyertesei. Ebből következik, hogy a függetlenségük a regnáló kormánytól üres szólamnak tűnik.

Hitvallásuk

A Védett Társadalom Alapítvány életigenlő, biztonságos, a hitüket, kultúrájukat és hagyományaikat szabadon megélő egyének, családok, közösségek és nemzetek sokszínűségére épít. Védelmet nyújt a fizikai, biológiai és erkölcsi határok felszámolására törekvő globalista szervezetekkel és ideológiákkal szemben.

Az alapítvány védi – a honlap szerint

  • az igazságosságon és észszerűségen alapuló jogrendet
  • az emberi méltóságot és életet, a fogantatástól a természetes halálig
  • a házasságon alapuló természetes családmodellt
  • a szülők jogát arra, hogy gyermekeiket erkölcsi meggyőződésüknek megfelelően oktathassák
  • a vallás és a lelkiismeret szabadságát
  • a szólás és meggyőződés szabadságát
  • az erkölcs, a kultúra és a nemzet identitását alkotó hagyományok folytonosságát
  • a teremtett világ értékeit és természeti kincseit

Hiszünk benne, hogy a hit és a szeretet erejével, a lélek tisztaságával és a hagyományban gyökerező szellemi tudással felvértezve képesek vagyunk diadalmaskodni az anyagelvű erők felett, akik egyre nyíltabban és erőszakosabban kívánják kiterjeszteni a gazdasági, információs és politikai hatalmon nyugvó uralmukat.

Ehhez képest Földi a Magyar Nemzetben: “Támadunk!

“Hogy mindez megvédhető legyen, támadunk. Hálózatot építünk, hogy erőteljes ellenfelei lehessünk a már kiépült globalista hálózatnak. Mozgósítunk a nyílt társadalom eszméit agresszívan terjesztőkkel szemben. Nem tűrjük, hogy az „érzékenyítés” csapdájába csalják a kellő élettapasztalattal nem rendelkező fiatalokat. Demonstrációkat szervezünk és bebizonyítjuk, hogy a véleménynyilvánításhoz nem kell degenerált jelmezbe bújni. A Védett Társadalom Alapítvány tehát mindenkié, aki úgy érzi, a normalitás az egyetlen viszonyrendszer, amelyben divattól függetlenül, szabadon szeretné megélni politikai nézeteit.”

Tolerálnak, tűrnek…

harcot hirdetünk a normalitás alapértékeit tagadó Open Society ­Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) káros eszmeiségével és elfogadhatatlan gyakorlatával szemben. Mi, a társadalmakban élők többsége toleráljuk a keresztény vallástól eltérő, más vallást gyakorlók hitét és hitéletét. Tűrjük a nemiségben megjelenő másságot, az azonos neműek közötti intimitást. De nem toleráljuk és nem is tűrjük a perverzitás társadalmi elfogadottságát, mivel azt az egyének személyes tragédiájának tekintjük, mely nem lehet a normarendszer semmilyen eleme. Egyben üldözzük mindazon cselekedeteket, mely kiskorúak megrontására irányul akár szavakban, akár tettekben történjen is.

 

alapítvány

Hirdetés
átver

12 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.