2019.04.24. Névnap: György

Megcsapott bennünket a szabadság lehelete…. 0 25

tuntetes

Kedves barátaim érdemes volt a hideg ellenére kimenni az utcára, kiállni a négyes út mellé utat zárni, mert az orbáni hatalom előbb, utóbb ráébred, “nem megyünk” haza! Ott leszünk legközelebb is, és mindig többen leszünk.

Mert nagyon elegünk van

abból, hogy egy tolvajbanda fogságban és félelemben tartsa az ország többségét. Mert barátaim, a kétharmad ellenére, mi vagyunk a többség, csak eddig rosszul sáfárkodtunk azzal, hogy Orbánra csak egy kisebbség szavazott.


Tavaly decemberben valami elkezdődött a parlamentben, az folytatódott tovább az utcán.

Már nincs visszaút, a szellem kiszállt a palackból: megcsapott bennünket a szabadság lehelete, ráébredtünk arra, hogy van erőnk, van tudásunk, van képességünk, és legfőképpen van hitünk, hogy ez a zsigeriben gonosz hatalom leváltható. Orbán nem a haza, Orbán egy kivénhedt csataló, egy újkori Döbrögi, aki visszaélt a nép bizalmával, szemen köpte fiatalkori önmagát.

Azzá lett, ami ellen a Fidesz létrejött: egy sehonnai diktátor, akihez a kezéhez ugyan nem tapad vér, de romlásba döntötte a magyarságot. Eladta a lelkét, ma már az ország leggazdagabb embere, ugyan a vagyonnyilatkozata alapján nem tehetős, még egy millió forint megtakarításuk sincs Anikó asszonnyal.


De van ebben az országban olyan gondolkodó ember,

aki elhiszi, hogy Mészáros Lőrinc, a saját tehetségéből, a saját eszéből került a Forbes listája első helyére? Hiszen ez az ember-aki biztos ügyes gázszerelő–két összefüggő mondatot sem tud elmondani. Hozzá képes Lali király, egy szónok.

Ma megmutattuk, hogy nem hagyjuk, hogy hülyének nézzen bennünket Orbán és a fenéknyalói. Nem engedjük, hogy pénzéhes címeres úri zsiványok tönkretegyék és ellopják a jövőjét ennek a többre, szebbre hivatott kis országnak, amely a szívünk csücske: Magyarország!

Debreceni demonstrálók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =

Legfrissebb cikkeink

mindenkinek-sajatjat-dieta

Jó alak: tükrözi az erőfeszítést, az akarat erőt, a kitartást és azt a tényt hogy a szervezeted helyesen működik. Természetesen …

Deutsch

Deutsch Tamás a vetésforgóban kedden hirdetett Fidesz-igét a HírTV-ben. Jean-Claude Juncker volt a céltáblája közepén, aki elkövette azt az “arcátlanságot”, …

Figyelem!

Egy autó szalagkorlátnak ütközött Újbudán, ez meglehetősen növeli a dugók kialakulásának esélyét. Kerüljön ha teheti Eddig tisztázatlan körülmények között egy …

figyelo

Emlékeznek még arra a paláverre, amit Ujhelyi képviselő “kacsalábon forgó palotája” körül csapott a kormánysajtó? Kicsit ugyan elszámították magukat, mert …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Megcsapott bennünket a szabadság lehelete....!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/megcsapott-bennunket-a-szabadsag-lehelete/