Megéri Valton-Sec-nek lenni! Orbán kedvenc őrző-védői ezer millióval nagyobb nyereségre tettek szert

Van itt pénz! Nem kell más hozzá, csak kapcsolati tőke. A Valtonos fiúk remekül őriznek és védenek, emlékezzünk csak a dicső Liget-projekre, az úszó vb,-re, a stadionok felvigyázására, nem beszélve a belső erzsébetvárosi járőrözésről. 

[mnky_ads id=”10551″]

2017 a Valton éve

2,7 milliárd forintról 6,4 milliárd forintra emelkedett a cég nettó árbevétele, nyereségük pedig megtriplázták. Míg 2016-ban 446,7 millió forint tiszta nyereséget könyveltek el, addig a tavalyi évet 1 milliárd 445 millió forintos adózott eredménnyel zárták. A két tulajdonos, Bessenyei István és Varga Lajos 300 millió forint osztalékot vettek a cégből.

[mnky_ads id=”10552″]

A vállalkozás 2010 után elképesztő szárnyalásba kezdett, 2010 és 2017 első negyedéve között körülbelül 3 milliárd forintnyi közpénzes megbízást kaptak.

A kapcsolat….

Varga Lajos, a cég egyik alapítója az Index korábbi portréja szerint sohasem titkolta, hogy bizalmi viszonyban van a kormánypárttal. Ennek megfelelően a nagyértékű közbeszerzések mellett olyan bizalmi feladatokat nyertek el, mint a Tiborcz Istvánhoz köthető turai Schossberger-kastély védelme vagy Orbán Viktor 2016-os, Kossuth téri beszédének biztosítása.

Az Opten céginformáció adatbázis szerint a kisebbségi tulajdonos Bessenyei István egy luxemburgi coworking iroda címét adta meg. Luxemburg többek között kedvező adózásáról ismert.

(forrás: 24.hu)

[mnky_ads id=”10553″]

A szerdai ütközet, Valton-izomagyak kontra Ligetvédők

Üzenet a Valton Securitynek: de qrva kemények vagytok egy ötven kilós lánnyal!

A Bálnában akciózott a Valton Security a Terror Háza szélsőjobbos rendezvényén

 

Egy hozzászólás itt: “Megéri Valton-Sec-nek lenni! Orbán kedvenc őrző-védői ezer millióval nagyobb nyereségre tettek szert

 • Avatar
  2020.08.08 - 12:04
  Közvetlen hivatkozás

  ŐRZÉS-VÉDÉS MINDENÁRON azaz AZ ELADOTT LELKEK (NY)ELVTELENSÉGE!!!
  “NYÍLT TÁRSADALMI TÉNY”, HOGY MAGYARORSZÁG CIONISTA BÁB-PITBULLJÁT (ORBÁN VIKTORT!) „TÖRETLENÜL” LEGÁLISAN ÉS JOGOSAN FARKALJÁK A KETTŐS V. TÖBBES ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ KORCSOK!!!
  …PEDIG A MAGYARORSZÁGI HÁBORGÓ-HÉBEREK ÉS MAGYARORSZÁG NAP=NÉPE ÖRÖKTŐL FOGVA FAJ-ELLENSÉGEK!!!
  …MÉGIS A 95%-BAN ZSIDÓK URALTA KÚRIA TILTHATTA BE A MAGYAR-ROVÁSÍRÁST ÚGY, HOGY A 13 HIVATALOSAN HAZÁNKBAN ÉLŐ KISEBBSÉGEK KÖZÖTT NEM IS SZEREPELNEK EZEK A KÓBOR: „MINDEGYSZÁLIG-KIIRTOTTAK”!!!
  ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!! ISMÉTLEM: MAGYAROK!!!
  (AZ AMERIKAI ZSIDÓK ÉS IZRAHELL VÁLÓFÉLBEN?
  Mivel a cionizmus, valamikor az ENSZ által betiltva, világuralmi törekvés, ezért globális antiszemitizmusra várhat a zsidóság! Az izraeli palesztinellenes apartheid a világ folyamatos megrökönyödését vonja maga után, egyelőre népi szinten. E miatt a zsidóság kezdi belátni, hogy ez az út nem járható, de hatásuk Izraelre és Netanjahura nyúlfarknyi.
  Félelmük egyre növekedvén kezdik elhatárolni magukat Izraeltől és mind többen és mind gyakrabban a cionizmustól is. Ennek ellenére, például az amerikai zsidóság, hogy ezt mikor teszi meg hivatalosan is, az nem belátható a jelen pillanatban. De mire megteszik, lehet akkorra már a világ közvéleményét esetleg ez nem fogja többé érdekelni! Túl késő lesz addigra már, és nem lesz, majd ahova meneküljenek! Amerikában is forró lesz a talaj a lábuk alatt!!!)

  A KÚRIÁNAK NEVEZETT ZSIDULT TÉBOLYDA döntése: TILOS A ROVÁS!!!
  Hihetetlen, de Magyarországon 4 éve tilos használni a saját magyar-írásunkat – mindezt a magyarországi szabadkőműves lepratelep (Kúria!) idegen ügynökei hirdették ki.
  Kúria felülvizsgálati eredménye az alárovás ügyben
  A 2016. július 6-án megtartott ítélethirdetés előzménye a 2015. május 28-ai ítélet volt. A Kúriának arról kellett állást foglalnia, hogy az akkor hozott bírósági határozat során minden szakszerűen történt-e, vagyis jogszabálysértés volt-e?
  A munkaügyi bíróság (s lényegében a Kúria is) egy az egyben a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) osztályvezetője által kiadott belső jogszabály értelmezését fogadta el. Az elsőfokú határozattal szembeni fellebbezésében a felperes (Horváth István) rögzítette, hogy sz Nytv. 5. § (13) bekezdése szerinti megfogalmazás a „születési vagy házassági családi és utónevének az általa használt és elismert írásképe”-ként definiált polgár aláírásának fogalmán kívül további meghatározást nem tartalmaz. Így azt sem, hogy kizárólag a latin-betűs magyar abc betűkészlet, illetve annak az oktatásban ma használt betűformáival, kötési szabályaival, kis- vagy nagybetűivel, vagy csak folyóírással stb. lehetne az aláírást létrehozni, és nem tartalmazza az olvashatóság feltételét sem. Álláspontja szerint az ezen jogszabályhely minden tartalmi elemének megfelelő, általa használt és elismert íráskép elutasítása nem jogszabályszerű.
  A Kúria szerint viszont a törvényből az következik, hogy nem lehet rovással róni a nevünket.
  Sőt, a szóbeli indoklás során elhangzott: amíg hagyományőrzésként használja a rovást valaki, addig teheti, amíg “át nem téved (!) a közjog területére”. Ez esetben ugyanis a magánszférából a közjog területére váltunk, s abban nincs helye a magyar nyelvtanban szabályozott (tehát latinbetűs) formától való eltérésre. “Senkiben nem merül fel kétség, hogy a magyar helyesírás szabályát kövessék” – indokolta Dr. Rothermel Erika bírónő.
  Ezután rátért arra, hogy “a rovásírás képi világát nagyon kevesen ismerik”, valamint semmilyen jogszabályban nem szerepel a rovás. Mivel a kérelmező nem jelölt meg jogszabályi hivatkozást különleges igényéhez, a rovás használatának jogszerűségét alátámasztandó, ezért új információval nem bővült a keresete az előző ítélethez képest. Tehát az alárovás igénye jogilag nem alátámasztható a Kúria ítélete szerint.
  Ezek szerint teljesen lényegtelen, hogy a magyar kultúra része a magyar-székely rovás, mert ennek semmilyen nyoma nincs a törvények és jogszabályok világában. Itt lett volna értelme annak, amikor az Alaptörvénybe bekerült a jelnyelv, hogy akkor talán elfért volna fél mondatban a magyar-magyar rovásra való hivatkozás is (mint védendő érték), vagy akár a Hungarikum törvényben, ha már a Nemzeti Alaptantervben sem szerepel!!! (BÁR A NEMZETI ALAPTANTERVRŐL SEM LEHET TUDNI, HOGY MELYIK NEMZETÉ IS VALÓJÁBAN!!!)
  Arra az észrevételre, hogy a rovás aláírást betiltó belső körlevél dátuma óta (2014. augusztus 28.) több esetben is kiadásra került rovásos igazolvány, az a megdöbbentő válasz, “hogy nincs relevanciája, hogy más esetekhez kiadtak rovásos igazolványt”.
  Horváth István felperesnek nem volt szerencséje saját hazájában, az általa elismert írásképpel továbbra sem írhatja le a nevét.
  Annyit azonban ezzel a történelmi perrel sikerült NAGYNYILVÁNOSSÁG ELŐTT BIZONYÍTANI, hogy Magyarországon a nyíltan szemita rémuralom alatt álló Kúria A TÖBBSÉGI HUN-MAG TÁRSADALOM ELLENÉBEN tagadta meg és tiporta el a magyar-székely rovást!!!
  ILYETÉN MEGINT ÉRVÉNYESÜLHETETT NETANJAHU 2/3-os RABSZOLGÁJÁNAK (ORBÁN VIKTOR!) FÖLDJÉN a “MERJÜNK KICSIK LENNI” eszméje és az “amit nem tilt a törvény, az szabad” elve helyett az ötvenes évekből jól ismert “ami nincs a törvényben, azt nem lehet” felfogás!!!
  Szerrel és tettel: Magyar Pálos Trend

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük