Megerőszakolta saját kislányát, a gyerek beárulta – Mi vár az apára a börtönben?

Egy gyerek életében nincs fontosabb, mint a szülői szeretet, ami megvédi minden bajtól. Akadnak azonban olyan szülők, akik nemhogy nem védik meg a gyermekeiket, de ők maguk bántalmazzák a kicsiket. Az állattá aljasuló szülők közül is kirínak a legaljasabbak, akik szexuálisan bántalmazzák a gyerekeiket. Most egy ilyen “apa” ellen emeltek vádat Borsodban.

Ember az ilyen?

Vádat emeltek egy 29 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette miatt, amelyet saját, kilencéves kislánya sérelmére követett el – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t. A vádlott abban a borsodi faluban lakik, ahol közös gyermekük édesanyja, de nem él együtt a családdal. Tavaly áprilisban az anya megkérte a férfit, hogy vigye el a kislányt a szomszéd településre iskolába. A vádlott kerékpárral vitte a gyereket, akit azonban – betegsége miatt – nem fogadtak az intézményben, így visszafordultak – ismertették.

A vádirat szerint a két település közötti úton megálltak, a vádlott arcon ütötte a kislányt, levette az alsóneműjét, majd szexuális erőszakot követett el ellene. Este a nagymamának a gyerek elmondta, hogy mit tett vele az apja.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő, büntetett előéletű vádlottra fegyházbüntetés kiszabását, (azzal, hogy ne lehessen feltételes szabadságra bocsátani) valamint szülői felügyeleti jogának megszüntetését indítványozta, valamint végleges eltiltását minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, gondozását végezné – közölték.

Nem vár egyszerű élet rá a börtönben

A büntetésvégrehajtás világában a rabok között akár tetszik ez a fenntartóknak, akár nem egy nagyon kemény hierarchiát alakítanak ki maguk között a fogvatartottak. Ennek a “táplálékláncnak” a legalján helyezkednek el a gyerekmolesztálók, őket a rabok közül mindenki ott alázza, bántja, sokszor fizikailag is, ahol éri. A borsodi férfit sem nagyon tudja majd a személyzet megvédeni.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Hasonló

Friss!