Sorting by

×

Megérte Czeglédy Csaba ellen hamisan tanúskodni? A jutalom 6 hónap a rács mögött!

Dr. Czeglédy Csaba rendszeresen beszámol arról, hogy az állítása szerint álhírekkel meggyanúsító portálok és személyek elleni feljelentései nyomán milyen ítéletek születnek a bíróságon. Most is egy nyert pere történetéről számolt be.

“Jogerős marasztaló ítélet a Czeglédy-ügyben – Persze, nem úgy, ahogyan ellenségeim nyomban gondolnák.

Egy ellenem hamisan tanúskodó személyt ítélt 6 hónap szabadságvesztésre a Szegedi Járásbíróság, a végrehajtását pedig – kegyesen – felfüggesztette két évre.

Történt 2018 augusztus végén, pár nappal azelőtt, hogy a bíróságnak arról kellett döntenie, hogy meghosszabbítja-e vagy sem a letartóztatásomat (ekkor már több mint egy éve raboskodtam), a többszörösen büntetett előéletű, jelenleg is a Szegedi Fegyház és Börtön vendégszeretetét élvező

dr. H. Tamás besétált késő délután nem sokkal a munkaidő vége előtt a szegedi NAV nyomozók irodájába, ahol jegyzőkönyvbe diktált rólam számtalan hazugságot: kapcsolatot tartottam a „bűn”társaimmal, mobiltelefont tartottam a zárkában, kivételeztek velem a büntetés-végrehajtási intézet munkatársai és így tovább.

Szavában olyannyira nem kételkedett senki,

hogy vallomását lobogtatta is az ügyész letartóztatásom meghosszabbításának tárgyalásán, a nyomozási bíró pedig ez alapján az eljárás befolyásolásának ténye (!) miatt újabb három hónapra megfosztott meg a szabadságomtól.

Ezen hamis vallomás alapján jelentette fel az ügyészség hivatali visszaélés gyanúja miatt a szegedi BV-seket, velem szemben pedig fegyelmi eljárás indult.
Jól mutatja az ellenem folyó koncepciós eljárást, hogy dr. H. Tamás az ügyészség szempontjából legideálisabb időpontban gondolta, hogy elmegy a nyomozókhoz, és pont akkor számolt be az általa 14 hónappal (!) korábban tapasztaltakról, amikor a Szanka nevű népügyész és csapata leginkább tartott attól, hogy szabadulok. Majd persze a PestiSrácok nevű aljapropaganda megszerezte dr. H. Tamás ellenem tett vallomását, hosszú cikket rittyentettek köré, és még szegény „védett tanút” sajnáltatták.

Dr. H. Tamás minden szava hazugság volt, így nem menekülhetett a felelősségre vonás alól

Nem volt felesleges feljelentést tennem ellene. (Bár ezt követően az ügyészség végig titkolta előlem az eljárás részleteit, a büntetővégzés is csak véletlenül jutott el hozzám.)

Garantálom, nem ő lesz az egyetlen, akit társaim és az ellenem tett hamis vallomások miatt elítélnek!

Dr. H. Tamást csőbe húzták az egyelőre ismeretlen felbujtók, és el is vitették vele a balhét.

Ismertek, tudjátok, itt nem állok meg, ki fogom deríteni, hogy azon a 2018. augusztus 30. napon dr. H. Tamás kik utasításra tett ellenem hamis vallomást, kik hitegették azzal, hogy más ügyeiben nem lesz olyan szigorú vele szemben az eljárás és a vád.

Akik dr. H. Tamást annak érdekében felhasználták,

hogy engem még három hónapig fogságban tartsanak, sötét idők módszereit porolták le: a hamis tanúzás a koncepciós perek kedvenc módszere. Hosszú börtönévek várnak mindenkire, akik ezt a koncepciós eljárást irányítják.”

 

czeglédy

átver

Egy hozzászólás itt: “Megérte Czeglédy Csaba ellen hamisan tanúskodni? A jutalom 6 hónap a rács mögött!

  • 2021.05.03 - 09:48
    Közvetlen hivatkozás

    Mindig hittem abban, hogy valaki mindaddig ártatlan, amíg be nem bizonyítják, hogy bűnös. Vagy be nem vallja. Sajnos, az utóbbi években ez a hitem elveszett. És nem C. miatt. /Bár a vérlázító Lex Czeglédy is hozzájárult./ De ha valaki nyitott szemmel jár, és nemcsak orbánmédiát fogyaszt, könnyen úgy járhat, mint én.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.