Sorting by

×

Meghalt Berki Krisztián! – Legyen könnyű neki a föld!

Pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián, írja a Blikk. A lap értesüléseit a rendőrség megerősítette.

“Idegenkezűség gyanúja nem vetődött fel”

A cikk szerint a reggeli órákban legalább négy rendőrautó és egy mentőautó ment ki Berki Krisztián budapesti házához és a környéket ezekben a percekben zárták le a rendőrök. A IX. kerületi társasház lépcsőházába már csak azokat engedik be, akiknek ide szól a lakcímük.

A házban Berki Krisztián lakott és a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül.

A helyszínen ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel.

Eszerint nem gyilkosság történt.

A Borsonline.hu elérte Berki Krisztián gyászoló özvegyét.

Mazsi megerősítette a Borsnak:

Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt.

Mazsi ezt üzente az újságíróknak, hogy férje kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.

Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.