Meghalt Lajosmizsén egy idős nő, aki a saját autója alá szorult - Városi Kurír

Sorting by

×

Meghalt Lajosmizsén egy idős nő, aki a saját autója alá szorult

Meghalt Lajosmizsén pénteken egy 70 éves nő, aki egy baleset következtében a saját autója alá szorult.

Hirdetés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, hogy egy 51 éves nő személygépkocsival a Dózsa György úton haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között jobb oldalra lehajtott és szemből nekiütközött egy ott várakozó autónak.

Utóbbi jármű mögött állt a 70 éves helybéli nő, aki a baleset következtében elesett és a gépkocsi alá került. Olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítása után meghalt – olvasható a közleményben.

A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy egy parkoló autóba pakoló ember szenvedett balesetet Lajosmizsén.

Az M5-ös autópályán hármas baleset történt

Egyelőre ismeretlen okból állt meg az M5-ös autópálya főváros felé vezető szakaszán, 2022. május 20-án 21 óra körül az a román honosságú kamion, amelybe hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Egy mögötte közlekedő személyautó 19 éves sofőrje – az ütközés elkerülése érdekében – balra rántotta a kormányt és a szalagkorlátnak csapódott.

A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a sofőrt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

A rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a 44-es km szelvénynél a 405-ös, valamint a 4606-os útra terelik.

Forrás: Police.hu

Lezárták baleset miatt a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsforgalmit – Óriási a dugó!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.